Τέσσερα σκυλιά ποζάρουν στον φακό

Ολοι έχουμε έναν τέτοιο φίλο -Απίθανος σκύλος χαλάει όλες τις ομαδικές φωτογραφίες και γίνεται viral

Ενας απίθανος σκύλος έχει γίνει viral στο διαδίκτυο καθώς έχει μια τάση να χαλάει όλες τις ομαδικές φωτογραφίες.

Η υπόθεση είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας: περνάμε καλά με τους φίλους μας και όταν αποφασίζουμε να βγάλουμε όλοι μαζί μια φωτογραφία, υπάρχει πάντα ένας σκανταλιάρης της παρέας που χαλάει την φωτογραφία με τις γκριμάτσες του και όχι μόνο. Ολοι έχουμε έναν τέτοιο φίλο σίγουρα...

Ετσι και σε αυτή την περίπτωση, η σκυλίτσα Hina είναι ατίθαση και παιχνιδιάρα και καταστρέφει όλες τις αναμνηστικές φωτογραφίες που τραβάει η ιδιοκτήτριά της Yoko.

Οπως θα δεις παρακάτω στις φωτογραφίες η Kikko, η Sasha και η Momo ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό της ιδιοκτήτριάς τους, αλλά πάντα η Hina βρίσκει ένα τρόπο να τις σαμποτάρει.

Η Yoko είναι δασκάλα της yoga και έχει τέσσερα χαριτωμένα σκυλιά, ράτσας Σίμπα Ινου. Ολη την προσοχή όμως κλέβει στο προφίλ της στο Instagram το ένα από τα τέσσερα σκυλιά της, η Hina καθώς έχει μια τάση να σαμποτάρει όλες τις τέλειες ομαδικές φωτογραφίες.

Λίγα λόγια για την ράτσα Σίμπα Ινου

Τα Σίμπα Ίνου προέρχονται από την Ιαπωνία και είναι μία από τις αρχαιότερες ράτσες σκυλιών που επιβιώνει μέχρι και σήμερα. Χαρακτηριστικό των Σίμπα Ίνου είναι η εμμονή τους με την καθαριότητα, σε βαθμό που συχνά μπορεί να γλείφουν τα πόδια και τις πατούσες τους, σαν τις γάτες, προκειμένου να είναι καθαρά. Επίσης, συχνό φαινόμενο είναι να αποφεύγουν να περπατούν στο δρόμο για να μη λερώσουν τη γούνα τους. Πρόκειται για ιδιόρρυθμη ράτσα σκυλιών, με έντονη προσωπικότητα, που δεν τα πάει πολύ καλά με άλλα σκυλιά ή με μικρά παιδιά αν δεν εκπαιδευτεί σωστά.

Όντας μια από τις παλαιότερες γνωστές ράτσες, που χρονολογείται από τον 3ο αιώνα π.Χ., ο σκύλος Σίμπα Ινου σχεδόν εξαφανίστηκε εξ' ολοκλήρου κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Παρ΄ όλα αυτά, ο μικρός αριθμός σκύλων που επιβίωσαν από τις επιδρομές βομβαρδισμού και μια επιδημία ασθένειας, εκτράφηκαν για να σώσουν τη ράτσα.