Άννα Μενενάκου-Σωτήρης Τσαφούλιας

Σε ποιον έμοιασε ο Σωτήρης Τσαφούλιας; Δείτε τους γονείς του στη θεατρική του πρεμιέρα

«Ο Επισκέπτης» σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (MCF), περιπλέκοντας στοιχεία μυθοπλασίας και αληθινών γεγονότων από τη ζωή του Σίγκμουντ Φρόιντ.

Έναν χρόνο μετά την παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές», ο ταλαντούχος Σωτήρης Τσαφούλιας επιστρέφει στη θεατρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, με το έργο του Έρικ Εμμανουέλ Σμιτ , «Ο Επισκέπτης». Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Μάνος Βακούσης, Μαρία Παπαλάμπρου, Φώτης Θωμαΐδης και Δημήτρης Παπαδάτος.

Στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα ήταν οι γονείς του Σωτήρη Τσαφούλια, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τον ταλαντούχο σκηνοθέτη και η σύντροφός του, Αννα Μενενάκου.

O Σωτήρης Τσαφούλιας με τους γονείς του στην θεατρική του πρεμιέρα

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες της γενιάς του. Στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα «ο Επισκέπτης» την οποία σκηνοθετεί και υπογράφει μαζί με τον Αντώνη Γαλέο τη μετάφραση του έργου, βρέθηκαν οι γονείς του για να τον στηρίξουν, όπως κάνουν κάθε φορά. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες αγκάλιασε τρυφερά τη μητέρα του.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε την Άννα Μενενάκου με την μητέρα της και τν Σωτήρη Τσαφούλια με τους γονείς του.

Σημειώνουμε ότι ο Σωτήρης Τσαφούλιας ετοιμάζει τη νέα του σειρά «17 κλωστές» με θέμα το πιο άγριο έγκλημα στη χώρα. Οπως δήλωσε ο ίδιος στο iefimerida.gr «Η πρόταση μου έγινε από την Cosmote TV και την Tanweer, που έχει αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής. Η απόφασή μου να αναλάβω τη σειρά οφείλεται στην τιμή και στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Cosmote TV να ηγηθώ αυτής της παραγωγής, που είναι από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει, αλλά πρωτίστως ο πυρήνας αυτής της ιστορίας, που δείχνει πως εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε τέρατα, και όταν αυτά μας χτυπούν αναρωτιόμαστε τι πάθαμε εμείς οι καλοί άνθρωποι, όταν εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες εκτροπής των συνανθρώπων μας».

«Νομίζω ότι στους θεατές αρέσουν οι ιστορίες που έχουν πραγματικά κάτι να τους πουν, να τους προβληματίσουν και να βάλουν το μυαλό τους στη διαδικασία της σκέψης και της αναζήτησης. Όταν δε η ιστορία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, νομίζω ότι παίζει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στο πώς θα την υποδεχτεί ο κόσμος».