Η Τζένιφερ Γκάρνερ

Η σπάνια εμφάνιση της Τζένιφερ Γκάρνερ με την 17χρονη κόρη της, Βάιολετ

Η Τζένιφερ Γκάρνερ με την κόρη της έκαναν μια σπάνια εμφάνιση, μια εμφάνιση που τυχαίνει να πραγματοποιείται την ίδια ημέρα με τα γενέθλια της 17χρονης πια Βάιολετ.

Η κόρη της Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Άφλεκ, Βάιολετ γιόρτασε τα 17α γενέθλιά της και, τι καλύτερο από μια επίσημη εμφάνιση σαν αυτή, με τη μητέρα της.

Έχει μεγαλώσει και μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη μητέρα της, ενώ με το λαμπερό της φόρεμα, έδειχνε κομψή και εντυπωσιακή.

Το 2015, μετά από 11 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι χωρίζουν. Από τότε, το διαζύγιο τους εκδόθηκε, τον Απρίλιο του 2017.

Η σπάνια εμφάνιση της Τζένιφερ Γκάρνερ με την κόρη της, Βάιολετ

Η τελευταία φορά που Τζένιφερ Γκάρνερ έκανε κάποια επίσημη εμφάνιση με τα παιδιά της ήταν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έλαβε το αστέρι της στο Hollywood Walk of Fame.

Η 50χρονη ηθοποιός αυτή τη φορά συνοδεύτηκε από την 17χρονη κόρη της και αφορμή για αυτή την έξοδο στάθηκε το δείπνο στον Λευκό Οίκο, την Πέμπτη, στην Ουάσινγκτον. Το δείπνο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και άλλων διάσημων παρευρισκομένων.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images
Φωτογραφία: Splash Ideal Images