Σπρέι για να εξαφανίσεις τη σκόνη από τα έπιπλα

Το «μαγικό» σπρέι που υπόσχεται να εξαφανίσει τη σκόνη από τα έπιπλα -Σπιτική συνταγή, μυρίζει υπέροχα

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι στο σπίτι είναι η σκόνη. Τι κι αν καθαρίζουμε τις επιφάνειες, η σκόνη «ως δια μαγείας» ξαναφωλιάζει στα πιο απίθανα σημεία.

Όσο κι αν καθαρίζεις με βρεγμένο ή στεγνό πανί τις επιφάνειες, η σκόνη δεν θα φύγει μια για πάντα από το σπίτι, υπάρχουν όμως τρόποι για να καθυστερήσεις την επανεμφάνισή της.

Στο Instagram, ανακαλύψαμε ένα από τα πιο έξυπνα σπιτικά μυστικά και η αλήθεια είναι πως το life hack θα σου λύσει τα χέρια. Τα υλικά υπάρχουν ήδη στα ντουλάπια της κουζίνας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις.

Το «μαγικό» σπρέι που υπόσχεται να εξαφανίσει τη σκόνη από τα έπιπλα -Σπιτική συνταγή, μυρίζει υπέροχα

Υλικά:

  • 1 κουταλιά λάδι
  • 2 κουταλιές λευκό ξύδι
  • 2 κουταλιές σαπούνι πιάτων
  • 1 ποτήρι ζεστό νερό
  • σταγόνες από αρωματικό έλαιο

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, και μόλις γίνουν ένα μείγμα τοποθετούμε σε ένα μπουκαλάκι πολλαπλών χρήσεων με σπρέι. Ψεκάζουμε την επιφάνεια και σκουπίζομε με πανί με μικροίνες.

Το σπιτικό μείγμα θα βοηθήσει ιδιαίτερα αφού η σκόνη δεν θα μπορεί να σταθεί τόσο γρήγορα στα έπιπλα ενώ παράλληλα θα γυαλίσει τις επιφάνειες και θα μοιάζουν με καινούργιες. Επιπλέον με τις σταγόνες από το αρωματικό έλαιο της επιλογής σας θα μοσχοβολήσει το σπίτι σας.

Δες το παρακάτω βίντεο