Μιλλούση Πετρούνιας

«Η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου» -Στενοχωρημένη η Μιλλούση μετά τις δηλώσεις Πετρούνια για το #metoo

Ζωντανά στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Βασιλική Μιλλούση για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του συζύγου της, Λευτέρη Πετρούνια, για το #MeToo, που προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε δηλώσεις στις κάμερες το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα «#MeToo» και τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα, εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει -σε εισαγωγικά- τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει, να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Η Βασιλική Μιλλούση σημείωσε στην εκπομπή «Ηαppy Day»: «Δεν μου είναι εύκολο να μιλήσω για τον Λευτέρη. Με παίρνουν πολλές φορές να το κάνω και δεν μου αρέσει. Αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μία εντελώς λάθος διατύπωση σε μία συνέντευξη. Είμαι σίγουρη ότι όλοι έχετε έρθει σε αυτή τη θέση, να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που είσαι κουρασμένος, είναι βράδυ κ.λπ. Μία τόσο σημαντική ερώτηση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και τη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας».

Δείτε το βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση στο iefimerida.gr