Αυτά είναι τα 3 πιο εκδικητικά ζώδια

Αυτά είναι τα 3 πιο εκδικητικά ζώδια -Δεν ξεχνούν όσα χρόνια κι αν περάσουν, καταστρώνουν σχέδια

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται πάντα κρύο από τα ακόλουθα ζώδια.

Ο θεατρικός συγγραφέας Ουίλιαμ Σαίξπηρ που ανήκε στο ζώδιο του Ταύρου, έγραψε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ ξανά, δεν θα μείνω ποτέ ακίνητος, μέχρι είτε ο θάνατος να κλείσει τα μάτια μου είτε η τύχη να μου δώσει το μέτρο της εκδίκησης».

Κι ενώ οι φωτισμένοι ανάμεσά μας επιλέγουν να συγχωρούν και να ξεχνούν, οι υπόλοιποι επιλέγουν το δρόμο της δίκαιης τιμωρίας. Από την περιστασιακή μικροπρέπεια μέχρι την εκδίκηση μετά από καιρό, τρία ζώδια έχουν μεγαλύτερη τάση να κρατούν κακία, να μεταφέρουν ένα παράπονο και να εκδικηθούν ό,τι κι αν τους κοστίσει, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Αυτά είναι τα τρία πιο εκδικητικά ζώδια:

Ταύρος

Δεδομένου ότι ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που κυβερνά τα περιουσιακά στοιχεία και την αισθητική, αυτό το ζώδιο είναι πιο επιρρεπές από άλλα να αναζητά εκδίκηση. Οι Ταύροι διατηρούν το κέφι από τις βεντέτες και είναι πρόθυμοι να κρατήσουν μια μνησικακία μέχρι το τέλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ταύρος ηθοποιός Dennis Hopper που είχε στη διαθήκη του γράψει να απαγορευτεί στον πρώην φίλο του Peter Fonda να παρευρεθεί στην κηδεία του.

Σκορπιός

Τίποτα δεν σταματά έναν Σκορπιό από την εκδίκηση, όταν έχει περιφρονηθεί. Αυτοί οι άνθρωποι επειδή αισθάνονται βαθιά και αγαπούν σκληρά, ανταποδίδουν με αδίστακτη συμπεριφορά κάτι που μπορεί να τους έχει ενοχλήσει.

Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού δεν ξεχνά τίποτα και συγχωρεί ακόμα λιγότερο. Μυστικοπαθής και έμπειρος στο να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει, ο Σκορπιός παίζει μακροπρόθεσμα, όπως η Katy Perry που περίμενε μέχρι να γίνει μια καθιερωμένη ποπ σταρ στη σκηνή του πανεπιστημίου της για να φωνάξει έναν τύπο στο πλήθος που την είχε προσβάλει στο λύκειο, προκαλώντας τον με τα εξής λόγια: «Δεν ήθελες ποτέ να βγεις μαζί μου... διάλεξες πολύ καλά, γλυκέ μου. Τι τρέχει τώρα;».

Κάψε, αδερφέ. Για κάποιους Σκορπιούς, το να πατσίσουν σημαίνει να ισοπεδώσουν το πεδίο ή το παγοδρόμιο, όπως συνέβη στην περίπτωση της Tonya Harding, η οποία βοήθησε στην ενορχήστρωση του βάναυσου ξυλοδαρμού της αντιπάλου της Nancy Kerrigan με καδρόνια το 1994. Σε έναν πλήρη κύκλο ή ολόκληρη στροφή του ζωδιακού τροχού, η Kerrigan, η οποία έχει φεγγάρι στον Σκορπιό συνέχισε να ξεπερνά την εχθρό της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, εξασφαλίζοντας εκδίκηση για το αργυρό μετάλλιο.

Αιγόκερως

Από τα άλλα ζώδια που αναφέρθηκαν, ο Αιγόκερως έχει την τάση να σερβίρει την εκδίκηση κρύα. Βασιζόμενος στη στρατηγική, οι Αιγόκεροι χτυπούν όχι κάτω από τη ζώνη αλλά κατευθείαν στην «καρδιά». Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αιγόκερως Elin Nordegren, το μοντέλο από τη Σουηδία που προηγουμένως ήταν γνωστή ως κυρία Tiger Woods, απαίτησε από τον ερωτύλο πρώην της να της δώσει 750 εκατομμύρια δολάρια στον διακανονισμό του διαζυγίου τους. Η Nordegren αργότερα έβγαλε σε δημοπρασία κάθε κόσμημα που της έδωσε ποτέ ο Woods, συμπεριλαμβανομένου του δαχτυλιδιού των αρραβώνων της. Η ίδια το αποκάλεσε «κάθαρση».