Φωτογραφία: Shutterstock

Τα 3 ζώδια που τρελαίνονται να φλερτάρουν -Είναι ερωτικοί, το φλερτ είναι στη φύση τους

Τα ζώδια παίζουν καθοριστικό ρόλο στον χαρακτήρα μας και όπως φαίνεται ακόμη και το αν φλερτάρουμε καθορίζεται από τους πλανήτες.

Οπως σημειώνει το Pure Wow, υπάρχουν 3 ζώδια που θεωρούνται πιο ερωτικά από τα άλλα, αγαπούν το φλερτ και όπου σταθούν κι όπου βρεθούν θα διεκδικήσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Ο λόγος για τους Τοξότες, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς. Και τα 3 ζώδια αγαπούν να φλερτάρουν και το κάθε ένα από αυτά όμως έχει τον δικό του τρόπο. Παράλληλα, ο καθένας από αυτούς φλερτάρει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και για τους δικούς του επίσης λόγους.

Δείτε τα 3 ζώδια που φλερτάρουν συνέχεια

Ζυγός

Το φιλικό, ισορροπημένο ζώδιο του αέρα είναι το νούμερο ένα στη λίστα με τα ζώδια που φλερτάρουν συνεχώς. Όπως αναφέρεται στο Pure Wow, όταν οι Ζυγοί φλερτάρουν μαζί σας, κατά κάποιο τρόπο φλερτάρουν με τον εαυτό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αν και οι Ζυγοί αγαπούν τις σχέσεις, έχουν πάντα μια τάση να κάνουν κομπλιμέντα. Είναι διασκεδαστικό για αυτούς να φλερτάρουν και είναι πολύ καλοί σε αυτό.

Σκορπιός

Το συναισθηματικό ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, αποπνέει μια ανεπιτήδευτη σεξουαλικότητα. Αν οι Ζυγοί φλερτάρουν παιχνιδιάρικα, τότε οι Σκορπιοί φλερτάρουν «από κούνια». Είναι αδύνατο να μην σας φλερτάρει ένας Σκορπιός, άπαξ και βρεθείτε τυχαία σε ένα μπαρ. Εκείνο που ξεχωρίζει τον Σκορπιό πάντως είναι πως, όταν ερωτευτεί θα συνεχίσει να σας διεκδικεί μέχρι τελική πτώσεως και ποτέ δεν επαναπαύεται, θα εξακολουθεί να σας φλερτάρει και να σας κάνει να νιώθετε μοναδικοί.

Τοξότης

Ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, πάντα είναι εν κινήσει και έτοιμος για την επόμενη περιπέτεια. Οι Τοξότες δεν μπορούν παρά να είναι ειλικρινείς και να σας πουν πώς αισθάνονται. Έχουν χιούμορ και είναι κοινωνικοί, οπότε μερικές φορές η αμεσότητα και τα σχόλιά του είναι αφοπλιστικά με αποτέλεσμα να μπερδέψουν τον συνομιλητή τους, να τον γοητεύσουν αλλά και να τον εντυπωσιάσουν. Είναι πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος και θα δώσει βάση στην αύρα σας, αν λοιπόν είναι σε καλό mood, ο Τοξότης θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας, θα σας κάνει κομπλιμέντα κι αν βρει πρόσφορο έδαφος θα σας φλερτάρει με τον πιο παιχνιδιάρικο και αφοπλιστικό τρόπο.