Φωτογραφία: Shutterstock

Τα 3 ζώδια που θα τσακωθούν στο πασχαλινό τραπέζι -Έχουν τον καυγά στο τσεπάκι τους

Μπορεί το ζώδιό σας να καθορίσει το πόσο ήρεμος ή ευέξαπτος είστε; Όπως φαίνεται, τα άστρα έχουν φροντίσει για εσάς και η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι φυσικά «ναι».

Όπως αναφέρεται στο YourTango, υπάρχουν κάποια ζώδια, επιρρεπή σε καυγάδες και τσακωμούς, σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις.

Το ζώδιο σας μπορεί να καθορίσει την τάση σας να διαφωνείτε για όλα και με όλους, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, τι γίνεται όμως αν εσείς είστε φιλήσυχοι αλλά στο οικογενειακό τραπέζι έχετε κάποιον καλεσμένο από αυτά τα 3 ζώδια;

Τώρα που το οικογενειακό τραπέζι του Πάσχα πλησιάζει πρέπει να ξέρετε πως ο Ταύρος ο Ζυγός και ο Λέων είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν αναστάτωση.

Τα 3 ζώδια που τσακώνονται πανεύκολα

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστό πως είναι πολύ πεισματάρης. Είναι πολύ σταθεροί στις απόψεις τους και είναι δύσκολο να πειστούν για το αντίθετο. Μπορεί η ένταση να ξεκινήσει από τη στιγμή που θα προσπαθήσετε να τους κάνετε να δουν τα πράγματα από τη δική σας οπτική γωνία. Το καλό με τους Ταύρους είναι πως έχουν καλές προθέσεις και ακόμη κι αν τσακωθούν, θα φροντίσουν να συμφιλιωθούν αργά ή γρήγορα.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστό πως τσακώνονται εύκολα και γρήγορα και μάλιστα οτιδήποτε ειπωθεί μπορούν να το πάρουν προσωπικά. Όπως και ο Ταύρος, είναι δύσκολο για τον Λέοντα να αντιμετωπίσει μια κατάσταση που δεν πηγαίνει όπως θέλει. Οι Λέοντες είναι πολύ απορροφημένοι από τον εαυτό τους και δεν ασχολούνται με πολλά έξω από αυτό. Ίσως αν ήταν ικανοί να δουν τα πράγματα από την οπτική γωνία των άλλων, δεν θα ήταν τόσο εριστικοί.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το μόνο ζώδιο που θα σας πείσει ότι το να είστε εριστικοί μπορεί να είναι ένα... έμφυτο ταλέντο. Ο Ζυγός είναι αυτός που, σε ό,τι και να λέτε θα είναι αντίθετος και αυτό διότι βρίσκει ικανοποίηση στην «κόντρα» που μπορεί να υπάρξει. Αν έχετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειά σας Ζυγό, ίσως θελήσετε να τον κρατήσετε υπό έλεγχο και να ενημερώσετε για την ταραχή που ενδεχομένως θα φέρει στο οικογενειακό τραπέζι.