Χωρισμός

Τα 4 ζώδια που θα δώσουν τέλος στη σχέση τους μέχρι τέλη Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους πιο κρίσιμους μήνες του 2023 καθώς φέρνει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις.

Και αυτό οφείλεται στους δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου που φέρνουν τα πάνω κάτω στην αισθηματική μας ζωή και ανατρέπουν τα δεδομένα.

Θυμίζουμε ότι στις 14 Οκτωβρίου είχαμε τη Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους. Στις 28 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η δεύτερη έκλειψη του μήνα και ταυτόχρονα Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτό σημαίνει αστρολογικά ότι κλείνει οριστικά ένας κύκλος και γίνονται ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις. Η συγκεκριμένη θα είναι Σεληνιακή έκλειψη και επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Τα 4 ζώδια που θα δώσουν τέλος στη σχέση τους μέχρι τέλη Οκτωβρίου

Τον Οκτώβριο τα προβλήματα στις προσωπικές μας σχέσεις διογκώνονται και θα είναι δύσκολο να τα παραβλέψουμε. Η υπομονή θα εξαντληθεί και πολλοί θα δώσουν τέλος στη σχέση τους. Το σενάριο μιας δεύτερης ευκαιρίας πάει περίπατο και ο χωρισμός είναι απαπόφευκτος.

 Φωτογραφία: Александар Цветановић/Pexels

Ας δούμε ποια 4 ζώδια θα χωρίσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου:

Δίδυμος

Τα δεδομένα της σχέσης έχουν ανατραπεί και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρετε απόσταση από ανθρώπους που δεν σας αποδέχονται γι’ αυτό που πραγματικά είστε. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα το έχετε πάρει απόφαση να δώσετε τέλος στη σχέση σας.

Παρθένος

Οι μέρες που έρχονται θα φέρουν αποστασιοποίηση, ψυχρότητα, μοναξιά ή ακόμα και έναν χωρισμό. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα κακό καθώς έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που ίσως σας ταιριάζουν περισσότερο.

Σκορπιός

Στις 28 Οκτωβρίου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου θα πείτε οριστικό αντίο σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν αυτό που θέλετε και έχετε ανάγκη. Ηρθε η στιγμή του αποχωρισμού.

Αιγόκερως

Στις 28 Oκτωβρίου η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φέρνει οριστικά ξεκαθαρίσματα. Μια σημαντική σχέση στη ζωή σας θα τελειώσει καθώς δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε.