Ζώδια

Τα τυχερά ζώδια του Ιανουαρίου -Θα έχουν εύνοια στις σχέσεις και τα οικονομικά

Αποχαιρετάμε επιτέλους το 2023 και υποδεχόμαστε σε λίγες ώρες το 2024 με τα τρία τυχερά ζώδια του Ιανουαρίου.

Στις 2 Ιανουαρίου ο Ερμής σταματά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του και γυρίζει ορθόδρομος στον Τοξότη. Στη συνέχεια έρχεται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11 Ιανουαρίου που θα εστιάσουμε σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Τέλος ο Ιανουάριος θα κλείσει με την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 25 Ιανουαρίου φέρνοντας τα θέματα των σχέσεων στην επιφάνεια με πολλά έντονα συναισθήματα.

Τα 3 ζώδια που θα είναι οι ευνοημένοι του Ιανουαρίου είναι ο Κριός, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως. Θα έχουν μεγάλη εύνοια στις σχέσεις και τα επαγγελματικά.

Τα τυχερά ζώδια του Ιανουαρίου

Το 2024 είναι προ των πυλών και για 3 ζώδια φαίνεται ότι o Ιανουάριος θα είναι τυχερός και θετικός στον τομέα των σχέσεων και των επαγγελματικών. Ας τα δούμε: 

Κριός

To 2024 είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές για τους Κριούς. Στο ξεκίνημα της χρονιάς η καριέρα και τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν πολύ καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα λάβει θέση στον Αιγόκερω στις 4 Ιανουαρίου δίνοντας σας την δύναμη να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Ο Ιανουάριος κρύβει μια μεγάλη ευκαιρία στα επαγγελματικά σας.

Ζυγός

Ο πρώτος μήνας του 2024 έρχεται με αποφάσεις που αφορούν το σπίτι σας. Είτε θα μετακομίσετε ή θα συγκατοικήσετε με κάποιο άτομο και η αλλαγή αυτή θα είναι για καλό. Στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω όπου αποκαθιστά τις οικογενειακές σας σχέσεις. Γενικά ο Ιανουάριος θα είναι θετικός
με έμφαση στο σπίτι σας.

Αιγόκερως

Το 2024 ξεκινά δυναμικά καθώς από τις 4 Ιανουαρίου στο ζώδιο σας περνά ο Άρης που σας καλεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Θα είστε αποφασισμένοι και θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την επιτυχία να είναι σχεδόν δεδομένη. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 11 Ιανουαρίου μπορεί να φέρει μια θετική επαγγελματική πρόταση η οποία θα σας ενθουσιάσει. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 23 Ιανουαρίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.