Ταλούλα Γουίλις

Ταλούλα Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ δείχνει το σώμα της πριν και μετά τη διατροφική διαταραχή

Η Ταλούλα Γουίλις, κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες δείχνει στους followers της το σώμα πριν και μετά την ανάρρωσή της από τη διατροφική διαταραχή.

Συγκεκριμένα, το 2014, η Ταλούλα Γουίλις εξομολογήθηκε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ανορεξίας και σωματικής δυσμορφικής διαταραχής, δεν έτρωγε τίποτα και έχασε πάνω από 40 κιλά, επηρεασμένη από τα στερεοτυπικά πρότυπα ομορφιάς των tabloids.

«Έχω διαγνωστεί με σωματικής δυσμορφικής διαταραχής, επειδή διάβαζα αυτά τα ηλίθια ταμπλόιντ όταν ήμουν 13 ετών και ένιωθα ότι ήμουν άσχημη, όπως πάντα», δήλωσε τότε στο StyleLikeU. «Πίστευα τους ξένους περισσότερο από τους ανθρώπους που με αγαπούσαν -γιατί οι άνθρωποι που με αγαπούν να είναι ειλικρινείς;».

Εννέα χρόνια αργότερα, η Ταλούλα Γουίλις έγραψε μια προσωπική επιστολή για τη Vogue σχετικά με το πώς οι γονείς της αποφάσισαν να επέμβουν και την έστειλαν σε κέντρο θεραπείας στο Τέξας τον Ιούνιο του 2022, αφού ήρθε αντιμέτωπη ξανά με την ανορεξία μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Dillon Buss.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ίδρυμα, διαγνώστηκε με οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

«Ακολούθησα μια ποικιλία θεραπειών, η φαρμακευτική μου αγωγή αναπροσαρμόστηκε και μου έκαναν νέα διάγνωση: οριακή διαταραχή προσωπικότητας, μια ασθένεια που μειώνει την ικανότητα να ελέγχω τα συναισθήματά μου και να βρίσκω σταθερότητα στις σχέσεις», εξήγησε η ίδια.

Αφού έμεινε στο κέντρο αποκατάστασης για τέσσερις μήνες, η Ταλούλα Γουίλις δήλωσε ότι έφυγε από το Τέξας νιώθοντας «πολύ καλύτερα» και ότι ήταν σε θέση να επικεντρωθεί στην υγεία του πατέρα της, Μπρους, ο οποίος παλεύει με τη μετωποκροταφική άνοια.

«Συνειδητοποίησα ότι αυτό που ήθελα περισσότερο ήταν να τα έχω καλά με την οικογένειά μου, παρά με τον σώμα μου -να μην τους ανησυχώ πια και να ανακουφίσω τις αδελφές μου και τους γονείς μου».

Ταλούλα Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ δείχνει το σώμα της πριν και μετά τη διατροφική διαταραχή

Η Ταλούλα Γουίλις είναι η μικρότερη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρος Γουίλις και μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες δείχνει πόσο άλλαξε το σώμα της όταν ανέρρωσε από τη διατροφική διαταραχή.

Στις φωτογραφίες, η ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε ένα παλαιότερο στιγμιότυπο, που όπου τη βλέπουμε πριν την ανάρρωσή της από τις διατροφικές διαταραχής, με ένα πουλόβερ crop top και εσώρουχα.

Η δεύτερη φωτογραφία αποτελεί ένα print screen από μια ανταλλαγή μηνυμάτων με φίλους της, στην οποία έστειλε μια φωτογραφία της από το σώμα όπως είναι τώρα.

@buuski

«Κοιτάξτε το υγιές σώμα μου!» είπε η Ταλούλα Γούλις, στο οποίο η μεγαλύτερη αδελφή της, Ρούμερ, απάντησε: «Είσαι όμορφη».

Οι θαυμαστές της Ταλούλα δεν παρέλειψαν να αφήσουν το δικό τους σχόλιο, επαινώντας την για τη σκληρή δουλειά που έκανε για να ξεπεράσει τη διατροφική της διαταραχή.