Φωτογραφία: Instagram/@eugeniasamara

Το ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά στο Νεπάλ -Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Ευγενία Σαμαρά έκανε ένα ταξίδι «ζωής» στο Νεπάλ και φρόντισε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους να ενθουσιάζονται με τις εικόνες.

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή και στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Σασμός» του Alpha, λατρεύει τα ταξίδια. Πρόσφατα είχε δημοσιεύσει στιγμιότυπα και από το Περού, ένα ακόμη ταξίδι που είχε οργανώσει.

Η ηθοποιός διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στα social media. Συγκεκριμένα, στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, από τα γυρίσματά της ή από τα στιλάτα σύνολα που επιλέγει στην εκπομπή «Switch» της ΕΡΤ που παρουσιάζει.

Βέβαια, δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουμε δει στιγμιότυπα από τις διακοπές της, στα νησιά της Ελλάδας αλλά και σε εξωτικούς προορισμούς.

Το ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά στο Νεπάλ

Αυτή τη φορά η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Νεπάλ με τις φωτογραφίες της να μεταφέρουν τη διαφορετική κουλτούρα του πολιτισμού, στους διαδικτυακούς της φίλους.

Υπέροχες φωτογραφίες, από τους ναούς αλλά και με την ίδια να ποζάρει ιδιαίτερα χαρούμενη, μετέφεραν στο Instagram μια μοναδική εμπειρία, αυτή του ταξιδιού της που όπως έγραψαν και οι followers της πρόκειται για ένα ταξίδι ζωής.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε αρχικά μέσα από ένα παράθυρο, με φόντο την πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Σε επόμενο πλάνο η Ευγενία Σαμαρά φαίνεται να ποζάρει ανέμελη και ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ σε επόμενο στιγμιότυπο η ηθοποιός έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τον ναό Seto Macchendranth.