Ελένη Μενεγάκη

Η throwback φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη από όταν ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει την καριέρα της στην τηλεόραση πριν από περίπου τρεις δεκαετίες και μάλιστα είχε καθιερωθεί ως η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» αφού για χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Πρωινός Καφές» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στο Mega από όπου ξεκίνησε την πορεία της στην τηλεόραση και παρουσιάζει την εκπομπή «Ελένη».

Η ίδια μάλιστα έχει και ενεργό ρόλο στα social media και μοιράζεται πολλές φορές με τους ακόλουθούς της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η throwback φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη από όταν ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση

Σήμερα, η παρουσιάστρια φαίνεται πως είχε νοσταλγική διάθεση καθώς δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη ανήρτησε μία φωτογραφία της από την περίοδο που έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, το 1993. Η νεαρή τότε Ελένη Μενεγάκη, δεν είχε το χαρακτηριστικό ξανθό μαλλί με τον οποίο την έχουμε συνηθίσει, αλλά το φυσικό καστανό της χρώμα.

«Μόλις είχα ξεκινήσει να εργάζομαι στο mega, τα μαλλια μου σκούρα ακόμα, σε φωτογράφιση, νομίζω το 1993» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Στην φωτογραφία η οποία έχει συγκεντρώσει μέσα σε δύο ώρες περισσότερα από 15.000 likes και αμέτρητα σχόλια, φαίνονται έντονα τα καταγάλανα μάτια της με τους χρήστες του διαδικτύου να τη θαυμάζουν για την φυσική της ομορφιά.

Πολλά βέβαια είναι και τα σχόλια από επώνυμους, μεταξύ άλλων την φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη έχουν σχολιάσει η Νόνη Δούνια και η Ειρήνη Νικολοπούλου. Μάλιστα η Νόνη Δούνια έγραψε χαρακτηριστικά: «Με όποιο χρώμα, μήκος, χτένισμα, κούρεμα ήσουν, είσαι και θα είσαι πανέμορφη».