Μαριέττα Χρουσαλά/

Τρία χρυσά κορίτσια του μόντελινγκ, πρώην εστεμμένες, διασκέδασαν μαζί -Η φωτό που μας γύρισε στα 00s

Με μια φωτογραφία η Ολυμπία Χοψονίδου γύρισε τον χρόνο πίσω και θύμισε στους διαδικτυακούς της φίλους τις ένδοξες εποχές των ‘00s.

Από τα ΄90s έως και τα ‘00s, πολλές ήταν οι Ελληνίδες οι οποίες όχι μόνο διέπρεψαν στην Ελλάδα και έγιναν διάσημα μοντέλα, αλλά κατάφεραν νακάνουν σπουδαία καριέρα και στο εξωτερικό.

Κάθε τους εμφάνιση αποτελούσε θέμα συζήτησης και η μεσογειακή ομορφιά τους αποτέλεσε δυνατό χαρτί ώστε να καταφέρουν να κατακτήσουν μια θέση στον χώρο του μόντελινγκ και κάποιες από αυτές ήταν και η Ολυμπία Χοψονίδου, η Μαριέττα Χρουσαλά και η Βασιλική Τσεκούρα.

Τρία χρυσά κορίτσια του μόντελινγκ και πρώην εστεμμένες διασκέδασαν μαζί -Η φωτό που μας γύρισε στα ‘00s

Και οι τρεις γυναίκες γοήτευσαν με τη μεσογειακή τους ομορφιά αλλά και τα καλλίγραμμα σώματά τους και τώρα, με μια κοινή φωτογραφία γύρισαν τον χρόνο πίσω, ενώ πόζαραν όλες μαζί στο φωτογραφικό φακό.

Η βραδινή τους έξοδος και το στιγμιότυπο που τις απαθανατίζει μαζί στο τραπέζι εντυπωσίασε τους θαυμαστές ενώ στο Instagram έκαναν και ένα «ερωτηματολόγιο» ώστε να δουν αν όντως το κοινό θυμάται τους τίτλους τους.

Φωτογραφία: Instagram/@mariettachrousala

Η Μαριέττα Χρουσάλα το 2003 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε τη χώρα της στα παγκόσμια καλλιστεία Μις Υφήλιος, ενώ η Βασιλική Τσεκούρα την ίδια χρονιά στέφθηκε ως Μις Ελλάς

Η Ολυμπία Χοψονίδου τον Απρίλιο του 2006, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια εκπροσώπησε την Ελλάδα στα καλλιστεία Μις Υφήλιος 2006, που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.