Ο Άκης Πετρετζίκης κάθεται σταυροπόδι σε μπλε καρέκλα

MasterChef 2022: Το Twitter βρήκε τον σωσία του Άκη Πετρετζίκη στο bootcamp

To Twitter βρήκε τον «δίδυμο αδερφό» του Άκη Πετρετζίκη στο MasterChef.

Η ώρα του bootcamp έφτασε και η πόρτα της κουζίνας του MasterChef 2022 άνοιξε για να υποδεχθεί όσους κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία από τη φάση των απαιτητικών auditions.

Οι μόνοι, που νιώθουν απόλυτη σιγουριά, προς το παρόν, για τη θέση τους στον διαγωνισμό, είναι η Βασιλική Δροσάτου, ο Στάθης Ταπραντζής και η Ελισάβετ Κοντοκώστα, οι οποίοι με τις μαγειρικές τους δημιουργίες στις auditions κατόρθωσαν να κερδίσουν τα golden pins των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και να είναι επίσημα οι τρεις πρώτοι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 2022!

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, για να μπορέσουν να κερδίσουν μια θέση στην κουζίνα του MasterChef 2022, θα πρέπει να παλέψουν σκληρά, επιδεικνύοντας μαγειρικό σθένος και οξυδέρκεια.

Η δεύτερη δεκάδα παικτών βγήκε λοιπόν ετοιμοπόλεμη στο πλατό του MasterChef και όλοι περίμεναν να μάθουν ποιοι είναι αυτοί που περνούν στην επόμενη φάση.

Οι υποψήφιοι καλούνται να αναμετρηθούν σε μαγειρικές μονομαχίες, με στόχο να καταφέρουν να περάσουν στη δεύτερη φάση του bootcamp. Όσο όμως οι παίκτες παρουσιάζονταν, διάλεγαν μονομάχο και μαγείρευαν, το Twitter ανακάλυψε τον Ακη Πετρετζίκη, νούμερο 2.

Ο Πάνος που έγινε μαγειρικό «ζευγάρι» με τον Χριστόφορο είναι ο παίκτης που θύμισε στον Twitter, ποιον άλλον; Τον πρώτο Έλληνα MasterChef, Ακη Πετρετζίκη.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που έγιναν στο twitter:

Δείτε το βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο: