Γάμος

Παντρεύεσαι φέτος το καλοκαίρι; Αυτές είναι οι πιο τυχερές ημερομηνίες

Η επιλογή του σωστού χρόνου για την τέλεση ενός γάμου είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της αστρολογίας.

Κάθε χρόνο, υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που θεωρούνται πολύ ιδανικές και τυχερές για μια τόσο σημαντική ημέρα της ζωής σου, όπως επίσης και συγκεκριμένες ημέρες που δεν ενδείκνυνται για την τέλεση ενός γάμου.

Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς φέτος το καλοκαίρι, η αστρολογία έχει εντοπίσει τις πιο τυχερές ημερομηνίες. Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι υπάρχει ένα μήνας που καλό είναι να αποφευχθεί η τέλεση ενός γάμου καθώς το κλίμα δεν είναι καθόλου ευνοϊκό από αστρολογικής άποψης.

Παντρεύεσαι φέτος το καλοκαίρι; Αυτές είναι οι πιο τυχερές ημερομηνίες

Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς φέτος το καλοκαίρι, ελπίζουμε να έχεις επιλέξει μια ημερομηνία που να είναι στην λίστα με τις τυχερές ημερομηνίες που έχει αναδείξει η αστρολογία για την τέλεση ενός γάμου για το 2023.

 Φωτογραφία: Asad Photo Maldives/Pexels

Ας δούμε ποιες είναι οι καλύτερες ημερομηνίες για το καλοκαίρι του 2023 για να γίνει ένας γάμος:

Ιούνιος: 7, 8, 12, 13, 21, 22, 23, 24 και 28

Ιούλιος: 1, 2, 7, 8, 11, 19, 20 και 22

Αύγουστος: Συνήθως οι αστρολόγοι λένε ότι την ημέρα του γάμου καλό είναι να μην υπάρχει κάποια έκλειψη ή ανάδρομος Ερμής, Αφροδίτης ή Αρη που φέρνουν μαζί τους απρόβλεπτες καταστάσεις. Φέτος τον Αύγουστο λοιπόν θα έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη και ανάδρομο Ερμή και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι συνθήκες μην είναι ευνοϊκές για την τέλεση ενός γάμου.