Τζένα Ορτέγκα και Όμπρεϊ Πλάζα στα SAGA

Τζένα Ορτέγκα και Όμπρεϊ Πλάζα με το βλέμμα που... σκοτώνει στα SAG Awards -Το νέο αγαπημένο μας δίδυμο

Οι δύο σταρ που έγιναν γνωστές για τους σαρδόνιους ρόλους τους, αυτοσαρκάζονται στην απονομή των Βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών.

Η Τζένα Ορτέγκα του «Wednesday» και η Όμπρεϊ Πλάζα του «White Lotus» μοιράστηκαν τη σκηνή κατά τη διάρκεια των φετινών Βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών και δε δίστασαν να σχολιάσουν την τάση τους να ενσαρκώνουν... δολοφονικούς χαρακτήρες.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί μας επέλεξαν να απονείμουμε μαζί αυτό το βραβείο» αναρωτήθηκε η Πλάζα στη σκηνή των SAG. «Έχεις δίκιο! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό!» της απάντησε η Τζένα Ορτέγκα, ενώ οι δύο σταρ αντάλλασσαν το χαρακτηριστικό, απειλητικό βλέμμα που τις έκανε διάσημες.

Η Όμπρεϊ Πλάζα, που έγινε γνωστή με το ρόλο της στη σειρά «Parks and Recreation», συνηθίζει να ενσαρκώνει καυστικούς, κυνικούς ρόλους με μαύρο χιούμορ και αυστηρό βλέμμα. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της έχει ερμηνεύσει σέξι δεσποινίδες με απειλητικές διαθέσεις, συνήθεια που συνεχίζει μέχρι και σήμερα, με τα δημοφιλέστατα «White Lotus» και «Emily The Criminal». Αντίστοιχα, η νεαρή Τζένα Ορτέγκα (που ξεκίνησε την καριέρα της ως child actor) έχει κάνει πάταγο τα τελευταία χρόνια με τους ρόλους της σε ταινίες τρόμου -και φυσικά, τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Wednesday» του Netflix, όπου ενσαρκώνει την ανέκφραστη και δολοφονική Wednesday Addams!

«Πρέπει να βρούμε αυτούς που το έκαναν και να καταραστούμε τις οικογένειές τους για επτά ολόκληρες γενιές!» συνέχισαν οι δύο σταρ, σε ένα κωμικό νούμερο που έκανε το κοινό να ξεκαρδιστεί.

Μετά τη μετάδοση της απονομής, οι δύο δημοφιλέστατες ηθοποιοί έχαιραν ακόμη μεγαλύτερης λατρείας από τους θαυμαστές τους, με σύσσωμο το διαδίκτυο να έχει ενθουσιαστεί από την χαρισματική εμφάνιση και την αδιαμφισβήτητη χημεία των δύο ηθοποιών.

Μένει να δούμε αν οι Πλάζα και Ορτέγκα θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν σε κάποια ταινία ή σειρά!