Υρώ Λούπη-Σωτήρης Καλυβάτσης

Υρώ Λούπη - Σωτήρης Καλυβάτσης: Η κοινή έξοδος του αγαπημένου ζευγαριού

O Σωτήρης Καλυβάτσης και η Υρώ Λούπη πραγματοποίησαν μια κοινή έξοδο.

To ζευγάρι βρέθηκε στο Cine Φλοίσβος για να παρακολουθήσει την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» που έκανε λαμπερή θερινή πρεμιέρα.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Υρώ Λούπη πόζαραν αγαπημένοι στους φωτογράφους πριν ξεκινήσει η ταινία σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Martin Sherman και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη, μετά την επιτυχία που σημείωσε στις κινηματογραφικές αίθουσες το χειμώνα.

Η Υρώ Λούπη φόρεσε ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα και ο Σωτήρης Καλυβάτσης τζιν και καλοκαιρινό κοντομάνικο πουκάμισο.

Η Υρώ Λούπη έχει μιλήσει για τον σύντροφό της πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξή της στο Mega: «Με τον Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Δεν θεωρώ ότι είναι οικόπεδό μου, δεν θεωρώ ότι μου ανήκει.

Με τον Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο. Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί. Ο Σωτήρης είναι πάρα πολύ καλός στη μαγειρική και εξελίσσεται ραγδαία, είναι ώρες στην κουζίνα».

Βραδινή έξοδος για την Υρώ Λούπη με τον Σωτήρη Καλυβάτση

 Υρώ Λούπη-Σωτήρης Καλυβάτσης/Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Υρώ Λούπη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια και κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

 Ελένη Καρακάση-Υρώ Λούπη-Σωτήρης Καλυβάτσης/Φωτογραφία: NDP photo agency

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

 Υρώ Λούπη-Σωτήρης Καλυβάτσης/Φωτογραφία: NDP photo agency