Ζέτα Δούκα και Μαρία Ναυπλιώτου στα μαύρα ντυμένες

Ζέτα Δούκα και Μαρία Ναυπλιώτου χορεύουν το «Single Ladies» και γίνονται viral στο ελληνικό Instagram

Το βίντεο όπου η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου χορεύουν το «Single ladies» της Beyonce κάνει τον γύρο του ελληνικού Instagram.

Η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου εκτός από ταλαντούχες και πανέμορφες ηθοποιοί είναι και δύο πολύ καλές φίλες. Οι δυο τους συχνά εμφανίζονται σε κοινές φωτογραφίες στα social media, όπου δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά οι δύο φίλες ανέβασαν ένα βίντεο, όπου τις βλέπουμε να χορεύουν τη μεγάλη επιτυχία της Beyonce, το «Single ladies». Η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου προσπαθούν να ακολουθήσουν τη γνωστή χορογραφία και φαίνεται ότι τα πάνε αρκετά καλά!

«Πέρυσι τέτοια μέρα, που είχαμε κέφια, θυμάσαι @marianafpliotou;; Η ανάμνηση πάντως, με έκανε να γελάσω πολύ» έγραψε η Ζέτα Δούκα στη λεζάντα του βίντεο, ενώ στην ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου διαβάζουμε «Πέρυσι που είχαμε κέφια…θυμάμαι πολύ καλά @zetadouka, κλαίω από τα γέλια».

Το βίντεο ενθουσίασε τους χιλιάδες followers των δύο ηθοποιών, οι οποίοι γέμισαν τις αναρτήσεις τους με like και πολλά σχόλια, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τις χορευτικές τους ικανότητες! Μάλιστα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη έγραψε «Κούκλες», με τη Ζέτα Δούκα να της απαντά «Ψάχνουμε ακόμη μια για να κάνουμε τρίο»!

Δείτε τη Ζέτα Δούκα και τη Μαρία Ναυπλιώτου να χορεύουν το Single ladies: