Φωτογραφία: Shutterstock

Αυτό είναι το ζώδιο που δεν πρέπει να καλέσεις σε γιορτές -Party breaker, αναστατώνει τους καλεσμένους

Τα πάρτι γίνονται για να ενώνονται οι παρέες και να περνάμε καλά, τι γίνεται όμως αν ένας από την παρέα πάντα χαλάει την τέλεια ατμόσφαιρα;

Ο σχεδιασμός του ιδανικού πάρτι σημαίνει και μια ιδανική λίστα καλεσμένων. Το ιδανικό μείγμα ανθρώπων για να πετύχετε το τέλειο πάρτι είναι οι άνθρωποι που θα καλέσετε να είναι εξωστρεφείς, κοινωνικοί και φιλικοί αλλά για μερικούς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Αν αναρωτιέστε γιατί ορισμένοι φίλοι δεν είναι ακριβώς «η ζωή των πάρτι» ή δεν εμφανίζονται ποτέ, η αστρολογία μπορεί να είναι σε θέση να δώσει τις απαντήσεις της περί του θέματος.

Η αστρολόγος Kristin West μιλώντας στο Bestlife τονίζει πως ένας είναι ο party breaker του ζωδιακού κύκλου και άπαξ και τον καλέσεις υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σου χαλάσει το πάρτι, να αναστατώσει τους καλεσμένους και να δημιουργήσει τεταμένο κλίμα.

Αυτό είναι το ζώδιο που δεν πρέπει να καλέσεις σε γιορτές -Party breaker, αναστατώνει τους καλεσμένους

Αυτό το ζώδιο δεν είναι άλλο από τον Κριό.

Κριός

Ο Κριός μπορεί να γίνει θρασύς και παρορμητικός, γεγονός που τον καθιστά δύσκολο επισκέπτη. Η West λέει ότι «έχουν καλές προθέσεις», αλλά συχνά ζουν και συμπεριφέρονται με τους δικούς τους όρους.

Ο Κριός μπορεί να θεωρηθεί και δύσκολος καλεσμένος επειδή δεν δίνει πάντα προσοχή στους κανόνες που μπορεί να υπάρχουν. Μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές του με αδιάκριτες ερωτήσεις αλλά και με τον τρόπο του καθώς υπάρχουν και οι στιγμές που συνέχεια μιλάει για τα κατορθώματά του χωρίς να δίνει χώρο στον συνομιλητή του.