ΤΟΠΙΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΕΝΑ... ΠΕΠΛΟ

Ταξίδι του μέλιτος σε 40 χώρες, 200 μέρες


Για τους περισσότερους νιόπαντρους το ταξίδι του μέλιτος είναι μία (το πολύ δύο) εβδομάδες αναψυχής σε κάποιο εξωτικό, μακρινό μέρος μακριά απ΄ όλους και απ΄ όλα.

Ωστόσο, αυτό το αξιοζήλευτο ζευγάρι Πολωνών αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι του μέλιτος που δεν έχει τελειωμό.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, η Καρολίνα και o Μπάρτεκ Γούντνιακ ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά του κόσμου και δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν. Το ταξίδι τους, μάλιστα, το έχουν ονομάσει «ατελείωτο ταξίδι του μέλιτος».

Οι δυο τους από το 2015 έχουν επισκεφτεί τον Παναμά, την Κολομβία, το Περού, την Βολιβία, την Χιλή, το Εκουαδόρ και την Αργεντινή. Στα μελλοντικά τους σχέδια βρίσκεται να εξερευνήσουν την Αυστραλία και την Ασία.

Το ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε το 2007 και μετά από λίγους μήνες, κατάλαβαν πως έχουν το μικρόβιο της... απόδρασης. Πριν καν παντρευτούν είχαν γυρίσει την Σκαδιναβία και σχεδόν όλη την Ευρώπη. Η πρόταση γάμου έγινε στην Ιταλία και από τότε το ζευγάρι δεν σταματάει να πηγαίνει από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη, με μόνη συντροφιά ο ένας τον άλλον.

«Τον Νοέμβριο θα γυρίσουμε πίσω στην Νέα Ζηλανδία, όπου είναι οι δουλειές μας. Θα προετοιμαστούμε έτσι για το επόμενο ταξίδι μας», είπε το ζευγάρι στην MailOnline.

Η Καρολίνα είναι δημοσιογράφος και έτσι μπορεί να κάνει μεταδόσεις απ΄ όπου βρίσκεται, ενώ ο Μπάρτεκ αναγκάστηκε να παραιτηθεί για να την ακολουθήσει. Ωστόσο ο ίδιος είναι πολύγλωσσος, πράγμα που τον βοηθά στο να βρίσκει δουλειά μεταφραστή όπου πηγαίνει.

«Τα νησιά Γκαλαμπάκος είναι σκέτος παράδεισος. Απίστευτα είναι και στην Βολιβία. Ωστόσο, από όλες τις πόλεις που πήγαμε το Μπουένος Άιρες είναι το πιο ωραίο. Ήταν τέλεια και μοναδικά εκεί », είπε το ζεύγος.

Ο Μπάρτεκ μάλιστα έχει κάνει και ένα μπλογκ, το TropiMy Przygody, ώστε να ανεβάζουν όλες τις φωτογραφίες από τα ταξίδια τους εκεί. Η Καρολίνα σε όλες τις φωτογραφίες φοράει ένα λευκό πέπλο, αφού είναι σε ταξίδι του μέλιτος, ενώ τα τοπία πίσω τους κόβουν πραγματικά την ανάσα.