BURBERRY

Η νέα, χειμερινή capsule συλλογή του οίκου Burberry


Η Γυναίκα του οίκου Burberry είναι επιβλητική.

Με απόλυτη διακριτικότητα μπορεί να είναι εκκωφαντικά κομψή. Απλά ξέρει τι της ταιριάζει, είναι σίγουρη για τον εαυτό της.

Σεπτέμβριος 2017: Ο οίκος Burberry με ατμοσφαιρικότητα και vintage αισθητική παρουσίασε την συλλογή του για την άνοιξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, με διάχυτη τη φρεσκάδα της νιότης. Αnoraks με κουκούλες, parkas, windcheaters, ημιδιαφανείς καπαρντίνες ήταν τα κομμάτια που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του show.

Το εμβληματικό καρό του οίκου επέστρεψε θριαμβευτικά από τα 00s. O Christopher Bailey βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να επαναφέρει ένα print που θυμίζει iconic στιγμές του παρελθόντος που άφησαν εποχή στον κόσμο της μόδας. 

Οκτώβριος 2017: Ο οίκος Βurberry παρουσιάζει τη νέα συλλογή του και έχει πολλά κοινά στοιχεία με την συλλογή που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Ο οίκος συνεργάστηκε με το online retailer Net-a-Porter και η χειμερινή capsule συλλογή του χαρακτηρίζεται από γνήσιο βρετανικό στιλ. Η κομψότητα των 14 κομματιών που παρουσιάζονται έχει όλες τις προδιαγραφές να αντέξει στο χρόνο.

Statement jackets, κομψά αδιάβροχα που αποτελούν must γι'αυτή τη σεζόν, φορέματα με θηλυκότητα και θεατρικότητα, cosy πλεκτά, fashionable και ζεστά αξεσουάρ, 70s vibes, άνεση, κομμάτια που προσφέρουν ευελιξία στους συνδυασμούς.

Με νοσταλγία για το παρελθόν και φρέσκια ματιά στο μέλλον, το στιλ που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες του οίκου επαναδιατυπώνεται.