Ambiente: Εδώ θα βρεις όλες τις τελευταίες τάσεις στο design και τη διακόσμηση | 0 bovary.gr
Ambiente: Εδώ θα βρεις όλες τις τελευταίες τάσεις στο design και τη διακόσμηση | 0 bovary.gr
31|01|2018 10:29
SHARE
ΑΜΒΙΕΝΤΕ

Ambiente: Εδώ θα βρεις όλες τις τελευταίες τάσεις στο design και τη διακόσμηση


Υπάρχει ένα σημείο στην Ευρώπη, όπου για πέντε ημέρες θα χτυπά η καρδιά της διακόσμησης και του design. Κυριολεκτικά. 

Ένα σημείο όπου συναντώνται όλες οι τελευταίες τάσες στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και κάνουν την εμφάνισή τους τα πιο καινοτόμα προϊόντα της αγοράς.

Η έκθεση Ambiente. Η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση καταναλωτικών αγαθών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης, Messe Frankfurt, όπου για περισσότερα από 800 χρόνια αποτελεί το επίκεντρο των εμπορικών δραστηριοτήτων της πόλης.

Από τις  9 έως τις 13 Φεβρουαρίου του 2018, η Φρανκφούρτη ετοιμάζεται να υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες, λάτρεις του design και επαγγελματίες του κλάδου, προκειμένου να δουν, να συζητήσουν, να ενημερωθούν αλλά και να συνεργαστούν με εκθέτες από περισσότερες από 100 χώρες.  

Εντυπωσιακοί αριθμοί

Μόνο στην τελευταία διοργάνωση της Ambiente 4.469 εκθέτες από 100 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις καινοτομίες τους σε 140,963 εμπορικούς επισκέπτες από 154 χώρες

Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα δουν από κοντά όλες τις τελευταίες τάσεις σε εντυπωσιακές ειδικές εκδηλώσεις, τελετές απονομών, διαλέξεις κι εκδηλώσεις με εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου και διάσημους σχεδιαστές.

Η έκθεση αποτελεί επίσης σημαντικό κόμβο για ειδικές θεματικές ενότητες όπως Contract Business, HoReCa και Ethical Style, καθώς επίσης και τη μεγαλύτερη πλατφόρμα εκτός Ασίας για μαζικές παραγγελίες μεγάλου όγκου.

Οι τρεις τομείς της Ambiente

Τρεις είναι οι τομείς στους οποίους διαχωρίζεται (και χωροταξικά) η Ambiente, φροντίζοντας για την στοχευμένη περιήγηση των επισκεπτών στον εκθεσιακό χώρο:  Το Dining, το Giving και το Living.

Όσον αφορά το Living, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα τελευταία trend στη διακόσμηση, τον εξοπλισμό & τα έπιπλα κατοικίας, και να βρουν ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης κι επίπλωσης κατοικίας, υφάσματα, φωτιστικά, και ό,τι αφορά τον τρόπο ζωής και την (εξελιγμένη) και σούπερ ντιζαϊνάτη καθημερινότητα.

Για το Dining οι επισκέπτες, θα μιλήσουν με εκπροσώπους γνωστών brand, και θα βρουν πρώτοι τα πάντα για τον οικιακό εξοπλισμό & τα είδη κουζίνας, τις οικιακές συσκευές & χιλιάδες προϊόντα για το σπίτι.

Οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται για το Giving θα βρουν όλα τα νέα trend σε είδη δώρων, προσωπικά αξεσουάρ & κοσμήματα, αξεσουάρ top design όπως τσάντες, δερμάτινα αξεσουάρ, κασκόλ, γυαλιά και καπέλα, και πολλά πρωτότυπα και πολύ μοντέρνα προϊόντα ξεχωριστού design, καθώς και Smoking Accessories.

Μια μοναδική εμπειρία

Συνδυάστε ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο, σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Γερμανίας, με την επίσκεψή σας στην πιο ενημέρωμένη έκθεση για το design και τη διακόσμηση.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια εισόδου με έκπτωση μέσω του γραφείου της Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα ενημερωθείτε και κάνετε κρατήσεις για μετάβαση και διαμονή μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου Travel4Fairs, με εξαιρετικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό της  Φρανκφούρτης.

Info Έκθεσης

Αmbiente: Από 9 - 13 Φεβρουαρίου 2018

Messe Frankfurt Greece, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας/Π.Χαλανδρίου

Τηλ. 210 6410405, e-mail: info@messefrankfurt.gr, 


Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα

Τηλ.210 6090525, info@t4f.gr, ώρες λειτουργίας 9.00 π.μ. – 18.00 μ.μ