@IKEA
@IKEA
28|03|2018 13:51
SHARE
IKEA

Η νέα limited συλλογή των ΙΚΕΑ στοχεύει στην προσωπική σου ηρεμία


Φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς οθόνες και τον θόρυβο της πόλης.

Χωρίς gadgets και υποχρεώσεις που απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας. Χωρίς «τοξικά» ερεθίσματα που σας αποσυντονίζουν και στο τέλος της ημέρας σας αφήνουν με μια αίσθηση κούρασης και ατονίας.

Η ζωή σας θα ήταν σίγουρα διαφορετική και πιο ποιοτική.

Μια ολόκληρη φιλοσοφία υπάρχει στη νέα -limited- συλλογή των ΙΚΕΑ,

Ας πατήσουμε ένα «Pause» κι ας ακούσουμε την βαθύτερη φωνή του εαυτού μας που ζητά «αποτοξίνωση» από τους τρελούς ρυθμούς της πόλης.

Τα ΙΚΕΑ μάς δίνουν υπέροχες ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού μας τους επόμενους μήνες. Το σπίτι μεταμορφώνεται σε ένα ήσυχο καταφύγιο χαλάρωσης και ενεργειακής «επαναφόρτισης».

Το σώμα ζητά ξεκούραση και το μυαλό ελευθερία. Τα ΙΚΕΑ προτείνουν να μετατρέψουμε το σπίτι μας στον προσωπικό μας «παράδεισο». Κάθε εσωτερικός χώρος του σπιτιού γίνεται μια χαλαρωτική αγκαλιά και ένα μέρος για relax.

Άνεση, χαλαρωτική ατμόσφαιρα που υπόσχεται ήσυχο ύπνο, επαφή με τη φύση, ακόμα και yoga. Η σειρά των ΙΚΕΑ έχει την ονομασία HJÄRTELIG και μας δίνει έμπνευση για να διαμορφώσουμε το σπίτι μας με τρόπο που θα μας ξεκουράσει και θα μας χαρίσει πολλές δόσεις θετικής ενέργειας.

Η «αναζωογόνηση» είναι μια εσωτερική διαδικασία που θέλει προσπάθεια. Το σπίτι μπορεί να μας διευκολύνει και να φτάσουμε σε αυτή πιο γρήγορα. Τα χρώματα είναι διακριτικά, (κατά κύριο λόγο γήινα), και η natural αίσθηση που χαρίζουν είναι ευεργετική για την ψυχική μας υγεία. Η διακοσμητική πρόταση των IKEA είναι ένα (wellness) trend από μόνη της. Πυρήνας της φιλοσοφίας του: η καλύτερη ποιότητα ζωής, η σωματική ευεξία και η εσωτερική ηρεμία.

Αν μεγάλο μέρος της ημέρας σας βρίσκεται στο σπίτι, δώστε ποιότητα στις στιγμές σας. Δείτε τις διακοσμητικές προτάσεις των ΙΚΕΑ στη νέα του συλλογή και πάρτε ιδέες!

TAGS