Mr. Peacock: Το μαγαζί στο Χαλάνδρι όπου σχηματίζονται ουρές για τα pancakes του | 0 bovary.gr
Mr. Peacock: Το μαγαζί στο Χαλάνδρι όπου σχηματίζονται ουρές για τα pancakes του | 0 bovary.gr
MR. PEACOC

Mr. Peacock: Το μαγαζί στο Χαλάνδρι όπου σχηματίζονται ουρές για τα pancakes του


Με την αμερικάνικη μανία του brunch να έχει φθάσει στην χώρα μας εδώ και λίγα χρόνια, κάθε Κυριακή όλο και περισσότεροι Έλληνες προσπαθούν να βρουν αυτό το στέκι που κάνει τέλειο πρωινό.

Και επειδή όταν οι Αμερικάνοι λέμε brunch εννοούν κυρίως pancakes, δεν νοείται πρωινό χωρίς αυτές τις τέλειες τηγανίτες με συνοδευτικό μέλι, σοκολάτα, σταφίδες, φρούτα κτλ.

 

A photo posted by kate90kate (@kate90kate) on Oct 2, 2016 at 4:56am PDT

Το μαγαζί το οποίο έχει κάνει τις pancakes σήμα-κατατεθέν, μιας και αν περάσεις ένα Κυριακάτικο πρωινό θα βρεις τον πεζόδρομο της οδού Κατσουλιέρη ασφυκτικά γεμάτο, είναι το Mr. Peacock.

Έχοντας ατμόσφαιρα που φέρνει κάτι από Παριζιάνικο στέκι, στο Mr. Peacock μπορείς να κάνεις τα πάντα...να πας για πρωινό, μεσημεριανό, για καφέ, για μπύρα, για κοκτέιλ!

 

Ωστόσο, αν είσαι ενεργός στα social media και κυρίως στο Instagram δεν θα σου έχει περάσει απαρατήρητη (σίγουρα) η φωτογραφία με τις pancakes.

 

Σε μία πανδασία χρωμάτων... από το λαχανί ή τιρκουάζ πιατάκι, μέχρι το συντριβάνι από σοκολάτα, σιρόπι σοκολάτας, φράουλες και μπισκότο (αν θέλεις), το θέαμα σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Το ίδιο και η γεύση!

 

A photo posted by ⚓️ (@nancy_papoutsi) on Sep 17, 2016 at 7:10am PDT

 

A photo posted by Katie Ioannidou (@katie_everdeeni) on Aug 27, 2016 at 4:33am PDT

 

Ο ζεστός καπουτσίνο-με ένα σχέδιο υπερπαραγωγή στον αφρό του- θα σου φτιάξει την διάθεση και θα σε βοηθήσει να μην «λιγωθείς» αμέσως, ενώ δροσιστική γεύση στον ουρανίσκο σου αφήνει και η σπιτική λεμονάδα.

 

A photo posted by Mpampis Paixos (@mpampis_paixos) on Sep 16, 2016 at 8:27am PDT

Αν πάλι δεν είσαι της σοκολάτας πες ναι στην ομελέτα λαχανικών, τα αβγά με μπέικον, στην ελαφριά πίτσα και τις εξωτικές σαλάτες.

 

A photo posted by Dimitris Paizis (@pdpaizis) on Sep 11, 2016 at 5:30am PDT

Που: Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι

Πότε: 10-2μ.μ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0680 0390