ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μεταμορφώστε το σπίτι σας με industrial στοιχεία - Έξυπνες ιδέες διακόσμησης


To βιομηχανικό στυλ διακόσμησης (Industrial) είναι ένα μοντέρνο στυλ αφαιρετικής, με ψυχρά χρώματα που συνεχώς “κερδίζει έδαφος”.

Μίνιμαλ και vintage κομμάτια κατέχουν σημαντική θέση και τα πιο μικρά σπίτια μοιάζουν με... μικρά εργοστάσια. Σε ένα βιομηχανικής διακόσμησης δωμάτιο μπορείτε να δώσετε όποιο ύφος θέλετε και αποφεύγοντας τα αυστηρά άσπρα, μαύρα και γκρι να δώσετε χρώμα. Φωτιστικά επιτραπέζια σε μπρούτζινο χρώμα, μπρούτζινες καρέκλες, τοίχοι από τούβλα, μεταλλικοί σωλήνες (το μέταλλο πρέπει να είναι κυρίως σκούρο για να μην φαίνεται επεξεργασμένο και οι ενώσεις των μεταλλικών στοιχείων να είναι εμφανείς), ξύλινα πατώματα ( ο χώρος να δείχνει σαν να είναι υπό κατασκευή, δίνοντας έτσι έναν πιο βιομηχανικό χαρακτήρα) μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο. Καλό θα ήταν να μην γίνει συνωστιμός ετερόκλητων αντικειμένων που θα επηρέαζαν την αφαιρετική ατμόσφαιρα, ενώ τα υφάσματα θα πρέπει να παραμείνουν μονόχρωμα.

Τα industrial στοιχεία μπορούν να προσδώσουν δημιουργικότητα και μια αίσθηση ότι “κάτι συμβαίνει, είναι υπό εξέλιξη, ετοιμάζεται” στο σπίτι μας. Και αντίο μονοτονία!

 

 

A photo posted by @designporamor on Sep 2, 2016 at 2:11pm PDT

 

 

 

A photo posted by Arq. Glicia Romero (@arq.glicia) on Aug 24, 2016 at 4:53pm PDT

 

 

 

A photo posted by Isabela Arcanjo (@isabelaarcanjo) on Aug 3, 2016 at 7:57am PDT

 

 

 

 

 

A photo posted by Decor & Bem Estar (@decorbemestar) on Jul 17, 2016 at 3:34am PDT

 

 

 

A photo posted by Alexandre Di Buá (@aledibua) on Jul 7, 2016 at 1:38pm PDT