Zara Home
Zara Home
14|08|2018 13:55
SHARE
ZARA HOME

4+1 φθινοπωρινές τάσεις στη διακόσμηση σύμφωνα με τη νέα συλλογή των Zara Ηοme


Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ: εδώ είναι και διάθεσή μας για αλλαγές τη νέα σεζόν που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες.

Μεγάλοι οίκοι μόδας και δημοφιλή brands (σε μόδα και διακόσμηση) μας έχουν δώσει ήδη μια πρώτη γεύση από τις προτάσεις τους για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται.

Μια βόλτα στο διαδίκτυο αρκεί για να σας πείσει να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό τη νέα σεζόν σε ντύσιμο και διακόσμηση.

Τα Zara Home μας μυούν στη φιλοσοφία τους, που κάνουν το σπίτι ένα cosy καταφύγιο για τη νέα σεζόν.

Με μια προσεκτική ματιά, μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις τάσεις που προτείνουν για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι μας.

Η απλότητα και η ζεστασιά των φυσικών υλικών και των υφασμάτων μπορούν να χαρίσουν μια ξεχωριστή αίσθηση.

Η συλλογή ονομάζεται «The Raw edit» και μέσα από αυτή ξεχωρίσαμε τάσεις που μπορούν να σας δώσουν ώθηση για διακοσμητικούς πειραματισμούς στο σπίτι το φθινόπωρο.

1) Η γοητεία, η ζεστασιά και η απλότητα των φυσικών υλικών (πυλός, ξύλο, γυαλί): Τα υλικά της φύσης φέρνουν στο σπίτι την ηρεμία που του λείπει μέσα στο αστικό περιβάλλον. Ενα ζεστό άγγιγμα στις χαμηλές θερμοκρασίες. 
 

2) Ψάθινα καλάθια: Είναι το αξεσουάρ που έχει κερδίσει τους interior designers και μπορεί να μπει με ατέλειωτους τρόπους στο σπίτι σου. Αίσθηση εξοχής. Ένα τέλειο αποθηκευτικό μέσο. Βάζει σε τάξη τον χώρο χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

 

3) Jute rugs (Χαλί από γιούτα-φυτική ίνα): Το χαλί που μας γυρνά μερικές δεκαετίες πίσω, επιστρέφει και γίνει ξεχωριστό χαρακτήρα σε καθιστικό, χολ, μπάνιο και κουζίνα.

4) Η διαχρονική δύναμη των γήινων χρωμάτων και η αντίθεση του μαύρου και του λευκού: Η φθινοπωρινή παλέτα των Zara Home για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται δεν ποντάρει στην δύναμη των έντονων, φανταχτερών χρωμάτων. Τα γήινα χρώματα κάνουν πάντα πιο ζεστό το σπίτι μας τον χειμώνα.

5) Εθνικ look: Λινά υφάσματα, υφές από βαμβάκι. Απλές γραμμές. Το σπίτι γίνεται φιλόξενο και μοιάζει με μια κατοικία στην εξοχή, αποπνέοντας μια πολύ χαλαρωτική αίσθηση τις κουραστικές ημέρες του χειμώνα.