Μετακόμιση και Οργάνωση στα Ρraktiker - Ο νέος κατάλογος είναι εδώ | 0 bovary.gr
Μετακόμιση και Οργάνωση στα Ρraktiker - Ο νέος κατάλογος είναι εδώ | 0 bovary.gr
PRAKTIKER

Μετακόμιση και Οργάνωση στα Ρraktiker - Ο νέος κατάλογος είναι εδώ


Είναι η εποχή της αλλαγής. Λέξη - “κλειδί” για πολλούς, η μετακόμιση. Όταν την ακούμε μας έρχεται στο μυαλό η εικόνα στοιβαγμένων κουτιών στη μέση του σαλονιού. Όλοι σε κάποια φάση της ζωής μας αναγκαστήκαμε να “αντιμετωπίσουμε”. Η ζωή μας, σε μεγάλο της μέρος στηρίζεται σε κουτιά, ή ευρύτερα είδη αποθήκευσης και οργάνωσης. Ο νέος κατάλογος Μετακόμισης και Οργάνωσης της Praktiker είναι εδώ, με ισχύ έως και 15 Οκτωβρίου.

Η ποικιλία του είδη οργάνωσης σπιτιού και αποθήκευσης, μεγάλη. Όλες οι ανάγκες μπορούν να καλυφθούν μιας και υπάρχουν διαφορετικά χρώματα, υλικά, μεγέθη.

Όλες οι ανάγκες μπορούν να καλυφθούν μιας και υπάρχουν διαφορετικά χρώματα, υλικά, μεγέθη. Χαρτόκουτα, είδη συσκευασίας (μεμβράνες, ρολλά, ταινίες),καρότσια και βάσεις μεταφοράς, ντουλάπες και ραφιέρες, όλα μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Praktiker και το praktirer.gr. Μπορείτε να βρείτε ακόμα, έξυπνες και πρακτικές λύσεις που θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τόσο την επικείμενη μετακόμισή μας, όσο και το χώρο μας γενικότερα. Ακόμη, στο website της Praktiker θα βρούμε χρήσιμα tips πριν ξεκινήσουμε τη μετακόμισή μας αλλά και όλους τους  τρόπους για να οργανώσουμε και να φροντίσουμε το χώρο μας. Ο νέος κατάλογος Σπιτιού της Praktiker θα δώσει έμπνευση και καθοδήγηση, για όσους ετοιμάζονται να κάνουν ριζικές αλλαγές στο σπίτι , μετατρέποντάς το στο Σπίτι των Ονείρων τους.