Ζara Home
Ζara Home
CHRISTMAS DECO

5 ιδέες για να διακοσμήσεις υπέροχα το coffee table τις γιορτές


Το καθιστικό είναι η καρδιά του σπιτιού.

Eκεί που ακούγονται τα γέλια και οι συζητήσεις, εκεί που οι παρέες ενώνονται και φτιάχνονται στιγμές που διαρκούν στο χρόνο.

Τις γιορτές, το σαλόνι του σπιτιού μας μοιάζει με μεγάλη αγκαλιά που χωρά όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα: δεν έχουμε παρά να την κάνουμε ακόμη πιο ξεχωριστή με την διακόσμηση.

To τραπεζάκι του καθιστικού -το coffee table- μοιάζει με το «centerpiece» του δωματίου: μπορεί να γίνει το στολίδι του, ένα έργο τέχνης.

Τις γιορτές, η υπερβολή εύκολα φτάνει στον υπερθετικό βαθμό: o ενθουσιασμός και η λαχτάρα μπορεί να μας οδηγήσουν σε διακοσμητικές επιλογές που επιβαρύνουν τον χώρο.

Το coffee table μπορεί να στολιστεί με ευφάνταστο τρόπο και να κάνει την διακόσμηση πιο cozy.

Oι ιδέες που ακολουθούν μπορούν να υιοθετηθούν εύκολα -να μην σας βγάλουν εκτός budget- και να απογειώσουν την festive ατμόσφαιρα του σπιτιού!

5 ιδέες που θα μεταμορφώσουν το coffee table τις φετινές γιορτές: 

1) Δημιουργήστε ένα γιορτινό (αλλά σοφιστικέ) centerpiece -Aποφύγετε να επιβαρύνετε το τραπεζάκι με «θορυβώδη» χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. 

 cloud_interiors/ Instagram
cloud_interiors/ Instagram

Tip! Ενας δίσκος αρκεί για να δώσει ξεχωριστό στιλ στο τραπέζι

 

Zara Home, 35.99 €
Zara Home, 35.99 €

2) Στοιχεία από τη φύση (όπως ξύλο και ρατάν) πάνω στο τραπεζάκι κάνουν την διακόσμηση του καθιστικού ακόμα πιο ζεστή τις γιορτές: 

 

darkknightd/ Instagram
darkknightd/ Instagram
Ξύλινο μπολ, Zara Home, 35.99 €
Ξύλινο μπολ, Zara Home, 35.99 €

3) Λευκά κεριά - H elegant διακοσμητική επιλογή: Τις ημέρες των γιορτών, τα κεριά έχουν σαφέστατα την τιμητική τους. Ομως, αν θέλετε ένα μίνιμαλ διακοσμητικό αποτέλεσμα, αποφύγετε τα κεριά με πολλά σχέδια και έντονα χρώματα. 

allyfaith/ Instagram
allyfaith/ Instagram
Κερί, H&M Home, 7,99 €
Κερί, H&M Home, 7,99 €

4) Η ιδέα της ορντεβιέρας: Διακοσμήστε μια διώροφη ή τριώροφη ορντεβιέρα με γλυκά ή όλα τα απαραίτητα που χρειάζεστε για να σερβίρετε όποια στιγμή επιθυμείτε γλυκίσματα ή ροφήματα.

Αυτή και μόνο αρκεί για να στολίσει το coffee table. 

 

sweetroseandwren/ Instagram
sweetroseandwren/ Instagram

5) Διακόσμηση με luxury, γιορτινή διάθεση... όλο τον χρόνο: Μπορείτε να διακόσμησετε το coffee table με τρόπο που δεν θα σας «δεσμεύει» μετά το πέρας των γιορτών.

Έτσι, δεν θα νιώσετε ότι φεύγοντας οι γιορτές παίρνουν μαζί τους την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε. 

 

janki.home/ Instagram
janki.home/ Instagram