Unsplash/ Julian Hochgesang
Unsplash/ Julian Hochgesang
DECO TRENDS

Οι 4 τάσεις στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας που θα κάνουν επέλαση στα design σπίτια το 2019


Η νέα χρονιά έρχεται με διάθεση να αλλάξει προς το καλύτερο κάθε πτυχή της ζωής μας και απ’ό,τι φαίνεται έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Γιατί εμείς οι ίδιοι είμαστε αποφασισμένοι την αφήσουμε να το κάνει.

Το 2019 έχει ήδη δείξει το στίγμα του: τα trends που θα κυριαρχήσουν σε κάθε πεδίο της καθημερινότητάς μας (μόδα, wellness, διατροφή, διακόσμηση) έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και μας προκαλούν για αλλαγές.

Αν μέσα στους στόχους σας για τη νέα χρονιά είναι η ανανέωση του σπιτιού, τότε δεν έχετε παρά να αφεθείτε στις δημιουργικές ιδέες των interior designers.

Αν το μόνο που σκέφτεστε μετά από μια κουραστική ημέρα είναι η χαλάρωση σε μια άνετη κρεβατοκάμαρα που θα σας δημιουργεί θετικά συναισθήματα, τότε, ρίξτε μια ματιά σε 4 deco τάσεις με άποψη.

1) Ο μινιμαλισμός επιστρέφει για να κάνει τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος: Η νέα χρονιά έρχεται με διάθεση για άνεση και «απλοποίηση» των πραγμάτων. Κάθετί περιττό, δεν έχει πια χώρο στη ζωή μας... αλλά ούτε και στην κρεβατοκάμαρά μας. O μινιμαλισμός είναι φιλοσοφία ζωής: μπορεί να μετατρέψει την κρεβατόκαμαρά μας σε ησυχαστήριο και παράλληλα να «αυξήσει» τα τετραγωνικά του δωματίου. Ο χώρος φαίνεται μεγαλύτερος όταν είναι απαλλαγμένος από έντονα χρώματα και prints και ογκώδη έπιπλα. 

 

 

 

2) Natural accents- Το άγγιγμα της φύσης θα κάνει την κρεβατοκάμαρα ένα χαλαρωτικό καταφύγιο: Xειροποίητα διακοσμητικά αξεσουάρ από ξύλο ή ψάθα, γήινα χρώματα και ζεστές υφές κάνουν την κρεβατοκάμαρα τον πιο cosy χώρο του σπιτιού. Το 2019 αγαπά την φύση περισσότερο από ποτέ.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hyggelifestyleliving στις 25 Ιούν, 2018 στις 5:11 πμ PDT

 

 

 

 

3) To vintage είναι το νέο μοντέρνο: Το «vintage» είναι ένας άλλος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα. Mπορεί τα διακοσμητικά trends να κάνουν την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες «σταθερές» που παραμένουν ακλόνητες στον κόσμο της διακόσμησης. Μικρές ρετρό πινελιές στο χώρο, μπορούν να τον μεταμορφώσουν. To 2019 λέει ένα μεγάλο ναι «στο παλιό» που επανέρχεται με νέο αέρα. 

 

 

4) Σκούρο πράσινο: Οι interior designers του εξωτερικού δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό το γοητευτικό και επιβλητικό χρώμα: το 2019 θα έχει την τιμητική του στην κρεβατοκάμαρα.