Mεγάλωσε την κρεβατοκάμαρά σου - 3 έξυπνοι τρόποι  | 0 bovary.gr
Mεγάλωσε την κρεβατοκάμαρά σου - 3 έξυπνοι τρόποι | 0 bovary.gr
26|03|2017 09:00
SHARE
ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

Mεγάλωσε την κρεβατοκάμαρά σου - 3 έξυπνοι τρόποι


Αν αισθάνεστε την κρεβατοκάμαρά σας να ασφυκτιά, να μην έχει άποψη και λειτουργικότητα, μπορείτε με μικροαλλαγές που δεν απαιτούν μεγάλο κόστος να ανατρέψετε την κατάσταση.

“Θαύματα” δεν μπορούν να γίνουν και το δωμάτιο να γίνει ξαφνικά διπλάσιο. Μπορεί όμως να γίνει επαρκές για τις χωρικές σας ανάγκες με έξυπνους τρόπους. Το δωμάτιο θα αποκτήσει χαρακτήρα, θα γίνει cozy, θα σας κάνει να νιώθετε ευχάριστα.

Με τρεις τρόπους μπορείτε να το δείτε να μεγαλώνει.

1) Τοποθετήστε καθρέπτες:

Μία έξυπνη χρήση καθρέπτη για το «οπτικό μεγάλωμα» του δωματίου είναι να τον τοποθετήσετε σε τέτοια θέση, ώστε να αντανακλά το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα του δωματίου. Με αυτόν τον τρόπο, σας δίνεται η δυνατότητα να αυξήσετε το φυσικό φωτισμό του χώρου, στοιχείο εξίσου σημαντικό στο να φαίνεται μεγαλύτερο και λιγότερο «στενάχωρο»! Το οπτικό μεγάλωμα του δωματίου μπορεί να γίνει με καθρέπτες που μπορούν να αντανακλούν το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα του δωματίου. Ένας καθρέφτης από ένα παλιό έπιπλο τουαλέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεφαλάρι του κρεβατιού, δίνοντας μια ρομαντική ή vintage νότα στην αντανάκλασή του! Ακόμα ένας καθρέπτης από παλιό έπιπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεφαλάρι του κρεβατιού.

 

 

2) Βάλτε ράφια ή κρεμαστά ντουλάπια: Μπορούν να μεγαλώσουν τον χώρο και αν έχουν καθρέπτη μπορούν να τον “ανοίξουν” οπτικά.

 

3) Χαμηλοί αποθηκευτικοί χώροι: Ένα κρεβάτι μπορεί να χρησιμεύσει και ως αποθηκευτικός χώρος και να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε τετραγωνικά.