Anthropologie
Anthropologie
STYLISH DECOR PIECES

Τα 7 πράγματα που βλέπουμε σε κάθε design διαμέρισμα του εξωτερικού -Και μπορείς να αποκτήσεις


Ξέρουμε καλά ότι το να μεταμορφώσετε το σπίτι σας από την μία ημέρα στην άλλη, -όταν, μάλιστα, το διαθέσιμο budget είναι χαμηλό- δεν είναι κάτι απλό.

Απαιτεί καλή έρευνα αγοράς και αρκετό χρόνο -που ίσως να μην διαθέτετε.

Αν το σπίτι σας διψά για αλλαγή, αρκούν μερικές έξυπνες προσθήκες για να κάνουν την διαφορά.

Οι ιδέες από τα design διαμερίσματα του εξωτερικού μάς δίνουν έμπνευση.

Η διακόσμηση είναι μια περίπλοκη διαδικασία μόνο για όσους δεν ξέρουν τι ακριβώς λείπει από κάθε δωμάτιο του σπιτιού και τι θα βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

Όταν αυτό που λείπει προσδιοριστεί, τότε έχει γίνει το μεγάλο βήμα για την αλλαγή. Υπάρχουν έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ τα οποία πρωταγωνιστούν στα design διαμερίσματα του εξωτερικού και στα οποία ορκίζονται οι interior designers.

Σέβονται και αξιοποιούν τα τετραγωνικά, χαρίζουν στιλ και άποψη και ο διαχρονικός τους χαρακτήρας τα καθιστούν «επένδυση».

Ακολουθούν 7 πράγματα που δεν λείπουν από τα σπίτια με μοντέρνα αισθητική.

1) Ένα έπιπλο ή αξεσουάρ αποθήκευσης με στιλ: Το σπίτι διψά για πολυχρηστικά έπιπλα που εξοικονομούν χώρο. 

 

 

 

 

 

2) Ενα επιβλητικό διακοσμητικό αξεσουάρ (ένα φωτιστικό ή καθρέπτη): Ένα μόνο αξεσουάρ μπορεί να αλλάξε τον χώρο; Μπορεί. Αρκεί να έχει άποψη, όπως αυτά που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν. 

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Eνα coffee table-κόσμημα για το καθιστικό: Το τραπεζάκι του καθιστικού είναι το έπιπλο-πρωταγωνιστής του δωματίου. «Think outside the box»: διακοσμήστε το με έμπνευση! 

 

 

4) Έναν καναπέ σε ουδέτερη απόχρωση: Έτσι θα έχετε την ευελιξία να αλλάζετε την εικόνα του συχνά με ριχτάρια και μαξιλάρια. Μια neutral απόχρωση ποτέ δεν είναι δεσμευτική. 

 

 

5) Ενα μοντέρνο χαλί: Eπενδύστε σε αυτό. Τα μοντέρνα διαμερίσματα του εξωτερικού δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του. Αλλάξει την όψη του χώρου και τον αναβαθμίζει. 

 

6) Wall art: Η τέχνη στον τοίχο. Βάλτε σε κάδρα εικόνες που σας εμπνέουν. 

 

 

 

7) Ένα τρόλεϊ μπαρ: Ενα εναλλακτικό τραπεζάκι για το καθιστικό ή το υπνοδωμάτιό σας. Ένα έπιπλο πολλαπλών χρήσεων που κάνει επέλαση στα design διαμερίσματα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vidaencasa στις 28 Δεκ, 2018 στις 4:43 μμ PST