IKEA
IKEA
LIME GREEN

To αναζωογονητικό χρώμα που κάνει επέλαση στο σπίτι -Είναι η hot fashion τάση της σεζόν


Τα χρώματα δίνουν άλλη διάσταση στη ζωή μας.

Γεννούν συναισθήματα. Γίνονται ένας άλλος τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα. Αχόρταγα τα αναζητάμε και με αυτά χρωματίζουμε τις στιγμές.

Αποτελούν «δομικά υλικά» της μόδας και της διακόσμησης.

Οι δύο τελευταίες κάνουν συχνά παράλληλες διαδρομές: δεν είναι λίγες οι φορές που μια τάση ξεπηδά από την μόδα και γίνεται διακοσμητικό trend.

Αυτή τη φορά, ένα χρώμα ζωηρό, αναζωογονητικό και δυναμικό κάνει επέλαση σε μόδα και διακόσμηση και ξυπνά τις αισθήσεις.

Τους τελευταίους μήνες, όλο και συχνότερα εμφανίζεται στο Instagram feed μας και γίνεται η λεπτομέρεια που προσελκύει το μάτι σε φωτογραφίες street style εμφανίσεων.

thestyleograph/ Instagram
thestyleograph/ Instagram
ashleygraham/ Instagram
ashleygraham/ Instagram

Μπορεί το Living Coral να είναι -σύμφωνα με την αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος, Pantone- το χρώμα της χρονιάς, ωστόσο ανεπίσημα, άλλο χρώμα φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των fashion editors και των interior designers.

Το πράσινο λαιμ (lime green) είναι το δροσερό χρώμα που εισβάλλει στην γκαρνταρόμπα και τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Αν αυτή τη χρονιά, θέλετε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό και να αφεθείτε στην γοητεία της ζωηράδας που ξεσηκώνει τις αισθήσεις, δώστε μια θέση σε αυτό το χρώμα σε όποια γωνιά του σπιτιού διψά για ανανέωση.

Μπορεί να δημιουργήσει ένα παιχνίδι αντιθέσεων, να χαρίσει ένα δροσερό άγγιγμα, σαν να ήρθε κατευθείαν από την φύση.

Στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο ή την κουζίνα: αυτό το φωτεινό πράσινο που σχεδόν φωσφορίζει έρχεται να μας πείσει ότι είναι καιρός να αφήσουμε χώρο στο «παιχνίδι» -από όπου κι αν προέρχεται.

overstock.com
overstock.com
Crate & Barrel/ Urban Outfitters
Crate & Barrel/ Urban Outfitters
 _alexandru_dima/ Instagram
_alexandru_dima/ Instagram
domingosalotti/ Instagram
domingosalotti/ Instagram
beliani.usa/ Instagram
beliani.usa/ Instagram