ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ
BOOST EΝΕΡΓΕΙΑΣ

To δροσερό, ξεσηκωτικό χρώμα που θα κάνει επέλαση στα σπίτια φέρνοντας την άνοιξη όλο τον χρόνο


Τα χρώματα έχουν την δύναμη να μεταμορφώνουν τις μέρες μας -κι εμάς τους ίδιους.

Να ξυπνούν τις αισθήσεις, να εκφράζουν αυτό που δεν μπορούμε να πούμε με λόγια. Τα χρώματα μάς δίνουν ώθηση να συνεχίζουμε, να αλλάζουμε το σκηνικό της καθημερινότητάς μας.

Ετσι, η επιλογή τους θα πρέπει να είναι προσεκτική. Επιμελώς θα πρέπει να «βάφουμε» με αυτά τις στιγμές της ζωής μας, ιδίως αυτές που φτιάχνουμε μέσα στο σπίτι. 

Στον μεγάλο κόσμο της διακόσμησης, χωρούν πολλές ιδέες. Είναι πάντα ανοιχτός στο καινούριο, στο διαφορετικό. Αν αυτός είναι μια αντανάκλαση της ζωής μας, τότε, σίγουρα δεν μπορεί να μένει ούτε στιγμή σταθερός.

Μια νέα χρωματική τάση αναδύεται αυτή την άνοιξη και μάς ξεσηκώνει. Ενα χρώμα που ζεσταίνει το σώμα, φέρνει την χαρά, την αισιοδοξία, την θετική διάθεση που επιζητάμε και στο χέρι μας είναι να δημιουργήσουμε.

Το κίτρινο που μοιάζει να έσταξε από ένα λεμόνι μπαίνει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και το ζωντανεύει. Φέρνει την άνοιξη στο σπίτι όλο το χρόνο και το συνδέει με την φύση.  Διαφέρει από όλα τα χρώματα που κατά καιρούς βλέπουμε να διεκδικούν μια θέση στην καθημερινότητά μας στο σπίτι και μας θυμίζει ότι η ζωή έχει το χρώμα που εμείς της δίνουμε. Ας είναι αυτό που μας κάνει καλό!

Αν η ζωή σου δίνει λεμόνια... πάρε το χρώμα τους και βάψε με αυτό το σπίτι σου! 

Δείτε μέσα από φωτογραφίες πώς αυτό το «ξεσηκωτικό» και δροσερό χρώμα μπορεί να ενσωματωθεί με μικρές -ή και μεγαλύτερες- δόσεις στα δωμάτια του σπιτιού: 

1) Στο μπάνιο 

2) Στην τραπεζαρία 

3) Στην κρεβατοκάμαρα 

 

 

 

 

4) Στο σαλόνι 

 

 

 

 

5) Στο χολ 

6) Στο γραφείο 

7) Στην κουζίνα