Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
DECO IDEAS

Η μοναδική αλλαγή που χρειάζεται η βεράντα για να μεταμορφωθεί


Η καθημερινότητά μας, στο μεγαλύτερο μέρος της, -ιδίως τους χειμερινούς μήνες- δεν έχει άμεση επαφή με την ιαματική δύναμη της φύσης.

Με τον ερχομό την άνοιξης, η φύση μας καλεί να απελευθερώσουμε το σώμα μας από το στρες και την πίεση, απολαμβάνοντας τα δώρα της. Τον ήλιο, το δροσερό αεράκι, τα λουλούδια της.

Υπάρχει ένας χώρος στο σπίτι πoυ την άνοιξη μπορεί να «ανθίσει»: να γίνει η πιο χαλαρωτική γωνιά του σπιτιού που μας φέρνει κοντά με την ομορφιά πέρα «από τους τέσσερις τοίχους» του σπιτιού και του γραφείου: η βεράντα μας.

Μπορεί να γίνει ο ιδανικός χώρος για να απολαμβάνουμε τις πιο ευχάριστες στιγμές την άνοιξη όσο βρισκόμαστε στο σπίτι.

Η μέρα μεγάλωσε, η θερμοκρασία σταδιακά θα ανεβαίνει, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσουμε σε αυτή την γωνιά και να την αλλάξουμε χωρίς πολλές -και, κυρίως, δαπανηρές- παρεμβάσεις. Μια μόνο αλλαγή μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά στην εικόνα της βεράντας. Με αυτή την αλλαγή, εξασφαλίζετε ευχάριστες ώρες για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν, αυτή τη στιγμή, την βεράντα σας κοσμούν καρέκλες χωρίς άποψη, που έχουν φθαρεί από τον χρόνο και την κάνουν να φαίνεται εντελώς παραμελημένη, ήρθε η στιγμή να κάνετε την διαφορά και να την μεταμορφώσετε.

Τα καθίσματα είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην διακόσμηση της βεράντας. Αν σας λείπει έμπνευση, σας έχουμε προτάσεις από design μπαλκόνια με άποψη.

Μια statement καρέκλα μπορεί να μεταμορφώσει την βεράντα σας την άνοιξη. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στις βεράντες που ακολουθούν.

Βρήκαμε διαφορετικά στιλ καθισμάτων για κάθε προτίμηση.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @oliv.home στις 29 Μάρ, 2019 στις 1:43 μμ PDT