Τζάκι – Cozy ιδέες για ζεστές χειμωνιάτικες νύχτες | 0 bovary.gr
Τζάκι – Cozy ιδέες για ζεστές χειμωνιάτικες νύχτες | 0 bovary.gr
ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΑ

Τζάκι – Cozy ιδέες για ζεστές χειμωνιάτικες νύχτες


Όσο το κρύο αυξάνεται, το τζάκι αποτελεί ιδανική και οικονομική λύση για να ζεστάνεις το σπίτι, ενώ χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και ρομαντισμού υπό τους ήχους του ξύλου που καίγεται και την εικόνα της φλόγας.

Είναι η πιο ζεστή και cozy γωνιά του σπιτιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς συγκεντρώνει γύρω του οικογένεια, συγγενείς και φίλους και δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, είτε κάθεσαι δίπλα του με μια κούπα καφέ, είτε με ένα ποτήρι κρασί και καλό φαγητό.

Αν βρίσκεσαι σε mood ανακαίνισης, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις έμπνευση από τις παρακάτω ιδέες διακόσμησης τζακιού που θα σε κάνουν να μείνεις στο σπίτι!

 

 

 

 

 

 

  • Το τζάκι γίνεται το επίκεντρο κάθε χώρου αν επιλέξεις την κατάλληλη διακόσμηση, όπως για παράδειγμα την τοποθέτηση καθρεφτών ή βάζων. 

 

 

 

 

  • Τα περισσότερα μοντέρνα τζάκια χαρακτηρίζονται από μια μίνιμαλ αισθητική στο χώρο, που είναι στενά συνδεδεμένη με το δικό τους ύφος.

 

 

 

 

 

  • Για να αποκτήσει ο χώρος ένα πιο σοφιστικέ στιλ, μπορείς να γεμίσεις το κενό πάνω από το τζάκι με έναν πολύ μεγάλο πίνακα.