Zara Home
Zara Home
HOME DECOR

Η διακόσμηση στα μοντέρνα διαμερίσματα των Ισπανίδων -Τα design items που επιλέγουν σταθερά


«Ταξιδεύουμε για ρομαντισμό, ταξιδεύουμε για την αρχιτεκτονική και ταξιδεύουμε για να χαθούμε» είχε πει ο Αμερικανός συγγραφέας, Ray Bradbury.

Μέσα από τη στήλη Design στην Bovary, τα ταξίδια δεν σταματούν ποτέ: μας μυούν σε διαφορετικούς διακοσμητικούς κόσμους και μας τροφοδοτούν με έμπνευση.

Σήμερα, η Bovary ταξιδεύει στην Ισπανία και μπαίνει στα διαμερίσματα των γυναικών που θέλουν να εκφράζουν το πάθος τους για τη ζωή με κάθε τρόπο.

Μεσογειακός αέρας χαϊδεύει κάθε γωνιά του σπιτιού: rustic και έθνικ πινελιές, έντονα μοτίβα, ζωηρά χρώματα, φυσικά υλικά, αέρας εξοχής.

Η ζωή είναι ψηφιδωτό χρωμάτων, υφών και γεύσεων: γίνεται ακόμα πιο απολαυστική αν αφεθούμε στην μαγεία των εμπειριών, αν αφήσουμε τον εαυτό μας να εκφραστεί ελεύθερα.

Στις διακοσμητικές προτάσεις που ακολουθούν θα αναγνωρίσετε την ανάγκη των Ισπανίδων για χαλάρωση και άνεση στην καθημερινότητά τους στο σπίτι.

Κατά την περιήγησή μας στα διαμερίσματα της Ισπανίας, συλλέξαμε 6 διακοσμητικά στοιχεία: θα τα συναντήσει κάποιος αρκετά συχνά στους εσωτερικούς χώρους των διαμερισμάτων.

1) Επιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ από ρατάν: Αέρας εξοχής, rustic άγγιγμα στο χώρο. 

 

 

2) Eντονα μοτίβα στα πάτωμα: Εθνικ διακοσμητικός αέρας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. 

 

 

 

 

3) Eνα ξύλινο παγκάκι για την είσοδο, το χολ ή την κρεβατοκάμαρα: Cozy ατμόσφαιρα. Eνα ξύλινο παγκάκι είναι μια διακοσμητική επιλογή που κάνει τον χώρο να δείχνει πιο φιλόξενος. Σε προηγούμενο άρθρο, σας έχουμε κάνει εκτενή αναφορά για την θέση του στο χώρο. 

 

4) To λευκό, είναι σταθερή χρωματική επιλογή για τα έπιπλα. Το συναντάμε σε τραπέζια, καρέκλες, παράθυρα. Αίσθηση καθαρότητας, θετική αύρα στο χώρο. 

 

 

5) Φυτά εσωτερικού χώρου σε κάθε σημείο του σπιτιού.

 

6) Κατάφυτο μπαλκόνι: Η δύναμη των φυτών και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. 

 

 

Διαβάστε επίσης: Parisian vibes -3 απλοί τρόποι να διακοσμήσετε το μικρό μπαλκόνι σας όπως οι Γαλλίδες

Στα σπίτια των Ιταλίδων -Tα διακοσμητικά items που πρωταγωνιστούν σε κάθε δωμάτιο