Unsplash/Nathan Van Egmond
Unsplash/Nathan Van Egmond
ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Cozy ατμόσφαιρα -Aυτό το ανέξοδο διακοσμητικό τρικ θα μεταμορφώσει τον τοίχο σε κρεβατοκάμαρα και καθιστικό


Κάθε νέα σεζόν καλοσωρίζουμε μια νέα εποχή στη ζωή μας.

Δίνουμε υποσχέσεις στον εαυτό μας και διψάμε για κάτι καινούριο που θα μας ανανεώσει. Ψάχνουμε για ιδέες που θα μας κάνουν να δούμε την ζωή από μια άλλη οπτική γωνία. Πιο φωτεινή και αισιόδοξη (σσ. υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε πολλές τέτοιες ιδέες μέσα από τις στήλες της Bovary).

Σε αυτό το άρθρο, σας προτείνουμε ένα μικρό διακοσμητικό τρικ που έχει σκοπό να αλλάξει την ατμόσφαιρα σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα αυτού του deco project που θα σας φτιάξει την διάθεση αλλά και η υλοποίησή του.

Εδώ, το focal point είναι ο τοίχος. Σας προτείνουμε έναν τρόπο να αλλάξετε την αύρα του: δεν θα χρειαστεί ούτε να τον βάψετε, ούτε να τον διακοσμήσετε με κάποιο έργο τέχνης που μπορεί να σας κοστίσει.

Σε αυτό το DIY project τα κύρια δύο υλικά που θα χρειαστείτε είναι σπάγγος και (κατά προτίμηση) ξύλινα μανταλάκια. Με αυτά τα δύο υλικά, θα οργανώσετε μια μικρή «έκθεση φωτογραφίας».

Αυτή τη σεζόν, οι interior designers σας προτρέπουν να διακοσμήσετε τον χώρο σας με αγαπημένες σας φωτογραφίες (ή κάρτες και σημειώματα). Χωρίς κάδρα και κορνίζες.

Αυτή η ιδέα υπόσχεται να κάνει την ατμόσφαιρα πιο ζεστή. Εχετε όλη την ευχέρεια να αλλάζετε, να προσθέτετε ή να αφαιρείτε φωτογραφίες όποτε το επιθυμείτε!

Ο τοίχος θα μεταμορφωθεί και το εγχείρημά σας δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο! Η διάθεσή σας αλλάξει! 

Δείτε φωτογραφίες και αντλήστε έμπνευση!


 

 lewrobertsonphot/Instagram
lewrobertsonphot/Instagram
aaronjacksys/ Instagram
aaronjacksys/ Instagram
agustinap/Instagram
agustinap/Instagram
alonelyhartsclub/Instagram
alonelyhartsclub/Instagram
emily.rose.harding/Instagram
emily.rose.harding/Instagram