ZaraHome
ZaraHome
ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Έξυπνο και απλό -Το τρικ στη διακόσμηση που φρεσκάρει το υπνοδωμάτιο


Οι αλλαγές των εποχών φέρνουν αλλαγές στη διάθεση, οι οποίες συχνά μεταφράζονται σε μια ανάγκη ανανέωσης: νέα ρούχα, νέα διακόσμηση, διαφορετική ενέργεια.

Κι ενώ πολλοί προτιμούν το σαλόνι ή ενθουσιάζονται με τα gadgets της κουζίνας (για παράδειγμα, οι αγαπημένοι μας Ιταλοί), το υπνοδωμάτιο αναδεικνύεται σε ναό ξεκούρασης και αποφόρτισης- ο χώρος όπου αρχίζει και τελειώνει η κάθε μέρα. 

Και όχι μόνο αυτό -τα περισσότερα υπνοδωμάτια περιλαμβάνουν και την ντουλάπα, φιλοξενώντας την ιεροτελεστία του καθημερινού ντυσίματος, άρα η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας γίνεται με τη σειρά της πεδίο έμπνευσης και δημιουργικότητας. 

Ποιο είναι το πιο απλό, έξυπνο και γρήγορο τρικ για να αλλάξετε το υπνοδωμάτιο;

Ένα ριχτάρι (ή κουβερλί) με ιδιαίτερο χρώμα, που τοποθετείται σαν οριζόντια γραμμή πάνω από το πάπλωμα και κάνει το κρεβάτι να μοιάζει μεγαλύτερο και πολυτελές. 

 

 

 

 

ZaraHome
ZaraHome

Πειραματιστείτε με τις υφές και τα χρώματα: υιοθετήστε την τάση ton sur ton που «φοριέται» πολύ φέτος και επιλέξτε ένα ριχτάρι σε ελαφρώς διαφορετική απόχρωση από το πάπλωμα, επενδύστε σε ένα πράσινο mood booster ή κάποιο άλλο έντονο pop χρώμα και μη φοβηθείτε τον όγκο (ένα ριχτάρι με χοντρή πλέξη ή απαλή ψεύτικη γούνα είναι ιδανικό για το χειμώνα). 

 

 

 

 

 

 

Έτσι, το υπνοδωμάτιο αποκτά νέα γεωμετρία, φρεσκάδα και χαρακτήρα.