Διακόσμησε το σπίτι με τα περιοδικά σου - 8 τρόποι  | 0 bovary.gr
Διακόσμησε το σπίτι με τα περιοδικά σου - 8 τρόποι | 0 bovary.gr
10|11|2016 17:50
SHARE
DEMO IDEAS

Διακόσμησε το σπίτι με τα περιοδικά σου - 8 τρόποι


Εάν και εσείς έχετε πεταμένα τα περιοδικά σας και  παρατημένα από εδώ και από εκεί, έτοιμα για πέταμα, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε  την χρηστικότητα τους δημιουργώντας μικρές γωνιές διακόσμησης με πρωταγωνιστές τα ίδια σας τα περιοδικά.

Χρησιμοποιήστε ράφια για να επιδείξετε τα σχέδια τους 

Επιλέξτε εξώφυλλα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο - μια μονοχρωμία   θα συνεργαστεί με οποιαδήποτε διακόσμηση.

Ιδανική λύση τα ρήχα ράφια για να αναδειχθούν τα αγαπημένα σας σχέδια .. Αν πάλι σας αρέσει  η ασυμμετρία μπορείτε να παίξετε με διάφορους συνδυασμούς.

Περιποιημένα περιοδικά σε ένα καλάθι 

Αν δεν έχετε χρόνο να ξεχωρίσετε  τα αγαπημένα σας περιοδικά  ή το χρώμα τους , μπορείτε να τοποθετήσετε  τη συλλογή σας σε ένα καλάθι με μαλακή υφή ή σε ένα μοντέρνο απο σύρμα. Θα κάνει τα περιοδικά σας να φαίνονται τακτοποιημένα.

Ένας τοίχος αφιερωμένος στα αγαπημένα σας περιοδικά 

Φτιάξτε έναν τοίχο με τα αγαπημένα σας περιοδικά . Αν παίξετε με το άσπρο - μαύρο  , είναι ότι καλύτερο αφού θα δώσει έναν αέρα πολυτελείας στο χώρο σας τοποθετήστε  τα αγαπημένα σας εξώφυλλα στο κέντρο.

Αποθηκευμένα χώρις να φαίνονται 

Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος και τα συρτάρια σας γεμάτα, μπορείτε να κρατήσετε  τη συλλογή σας τακτοποιημένη με τις κλασσικές θήκες του ικεα .Αυτή η εξοικονόμηση χώρου είναι ιδανική για γραφεία στο σπίτι.Επιλέξτε καθαρούς ευκρινείς λευκούς συνδυασμούς για ένα σύγχρονο και ήρεμο αποτέλεσμα.

Κρεμασμένα στον τοίχο 

Ίσως ο πιο ασυνήθιστος τρόπος  για να αναδειχθεί η συλλογή σας σας. Τα κρεμασμένα περιοδικά είναι η πιο μοντέρνα εκδοχή διακόσμησης . Είτε πάνω σε μια σκάλα που στηρίζεται στον τοίχο ,είτε σε κρεμάστρες , αυτή η πρόταση αποτελεί πραγματικά έναν ιδιαίτερα εναλλακτικό τρόπο τοποθέτησης.

Σε χαμηλή στοίβα 

Ιδανικό για τους πραγματικούς συλλέκτες περιοδικών. Ο συντονισμός  των χρωμάτων καθώς και η οργάνωση  με ημερομηνίες θα  σας επιτρέψει  την εύκολη εύρεση.

Σε coffee table 

Να είστε  βέβαιοι ότι το τραπεζάκι του σαλονιού σας ,με μια τακτοποιημένη στοίβα από τα αγαπημένα σας ενήμερα περιοδικά, εξασφαλίζει στους καλεσμένους  σας να  έχουν πάντα κάτι να  διαβάζουν.

Κρατήστε το παραδοσιακό με εντοιχισμένες βάσεις   

Βάσεις που στερεώνονται στον τοίχο.Ένας παλιομοδίτικος τρόπος  για να κρατήσει τα περιοδικά σας  οργανωμένα. Επιλέξτε βάσεις  απο χαλκό ή ορείχαλκο για μια σύγχρονη εκδοχή της παραδοσιακής αποθήκευσης.