BABY ROOM

Βρεφικό δωμάτιο - Μπεμπέ trends της αγοράς που το κάνουν παραμυθένιο


Ο πελαργός χτύπησε την πόρτα σου και βρίσκεσαι πια σε περίοδο προετοιμασίας για το βρεφικό δωμάτιο, που είναι ο ιδιωτικός χώρος του μωρού που θα φέρεις στη ζωή.

Ωστόσο, ο σχεδιασμός και η οργάνωση του χώρου αυτού δεν είναι για τους γονείς μια εύκολη υπόθεση, αφού εκτός από χρήμα, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των επίπλων, προκειμένου αυτά να παρέχουν ασφάλεια στο νεογέννητο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να είναι και λειτουργικά για να εξυπηρετούν και τις δικές σου ανάγκες.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο στην προετοιμασία του βρεφικού δωματίου είναι η διακόσμηση και το στιλ του. Οι περισσότεροι γονείς σκέφονται μονάχα τα χρώματα που αντιστοιχούν στο φύλο του μωρού τους, χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη θετική ενέργεια, τη χαρά, τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που πρέπει να εκπέμπει. 

Άλλωστε αυτή την ιδανική φωλίτσα τη μοιράζεται όλη η οικογένεια τους πρώτους μήνες!

Ετσι λοιπόν βρήκαμε τα πιο δημοφιλή θέματα διακόσμησης στην αγορά και σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

  • Μαυροπίνακες στους οποίους μπορείς να γράψεις το όνομα του μωρού και να ζωγραφίσεις.

 

 

  • Για να μετατρέψεις το δωμάτιο σε ένα φανταστικό ζωολογικό κήπο, που θα κάνει ακόμα πιο φιλόξενο το περιβάλλον του επέλεξε για τη διακόσμηση λούτρινα ζωάκια ή κάδρα που τα απεικονίζουν.

 

 

  • Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι μια οικονομική επιλογή για να δώσεις ζωντάνια στο χώρο.

 

 

 

 

 

 

  • Ενα από τα πολύ μοδάτα και δημοφιλή θέματα είναι και το gallery wall που προσδίδει σοφιστικέ χαρακτήρα στο χώρο και απευθύνεται σε μωρά που θέλουν να ζήσουν αργότερα σε μια σικάτη πόλη!

 

 

 

 

 

  • Επιλέγοντας ουδέτερα χρώματα δημιουργείς μια όαση μέσα στην οποία θα χαλαρώνεις μαζί με το μωρό.