Country style: Δώσε στιλ... εξοχής στο σπίτι σου -Πώς θα το πετύχεις | 0 bovary.gr
Country style: Δώσε στιλ... εξοχής στο σπίτι σου -Πώς θα το πετύχεις | 0 bovary.gr
COUNTRY DECORATION

Country style: Δώσε στιλ... εξοχής στο σπίτι σου -Πώς θα το πετύχεις


Ενδεχομένως να μένετε σε μια μεγαλούπολη, αλλά οι περισσότεροι συνδέεστε με τη φύση και την εξοχή είτε μέσω ενός χωριού, είτε του βουνού και της θάλασσας.

Και μέσα σε αυτό το παραδοσιακό τοπίο υπάρχει κάτι τρομερά ελκυστικό και γοητευτικό που βασικό χαρακτηριστικό του είναι η άνεση και η ηρεμία που προσφέρει.

Γιατί όμως να μην εκμεταλλευτείτε αυτή την ιδέα και στη διακόσμηση του σπιτού;

Το country style έχει μπει στις κορυφαίες προτιμήσεις των interior designers και των πελατών τους, καθώς προσδίδει ζεστασιά, αρμονία, οικειότητα, ενώ δημιουργεί μια φυσική διάσταση που είναι ιδανική όλες τις εποχές του χρόνου, μέσα από ένα αληθινό σκηνικό.

Εκμεταλλευτείτε όλα τα παραδοσιακά στοιχεία χωρίς να χάσετε την άνεση, την κομψότητα και τον κλασικό χαρακτήρα του χώρου σας και μεταμορφώστε τον!

  • Country χρώματα

Ξεχάστε τα έντονα χρώματα και αναζητήστε παλέτες με λευκούς και κρεμ τόνους. Για να σπάσετε τη μονοτονία σε αυτό το σκηνικό, προσθέστε απαλές αποχρώσεις της μέντας ή του μπλε ή τολμήστε το βαθύ κόκκινο και το κίτρινο του βουτύρου.

 

 

 

 

  • Σχέδια

Είναι πολύ σημαντικό να βάλετε στο χώρο μικρές πινελιές, όπως για παράδειγμα να κάνετε ένα μιξ με ρίγες και φλοράλ, της ίδιας όμως απόχρωσης.  

  • Λουλούδια και φωτισμός

Σημαντικό ρόλο στην country διακόσμηση έχουν και τα λουλούδια που φέρνουν την ίδια τη φύση μέσα στο σπίτι σας και προσθέτουν χρώμα, ζωντάνια, άρωμα και φρεσκάδα.

Για το φωτισμό επιλέξτε φωτιστικά δαπέδου ή τραπεζιού που βοηθούν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε λίγο χρόνο στο σπίτι.

 

 

 

 

 

  • Αξεσουάρ διακόσμησης

Την country αισθητική συμπληρώνουν παλιά, παραδοσιακά, άλλοτε τσίγκινα αντικείμενα, όπως σερβίτσια, βάζα, κάδρα, ακόμα και φθαρμένες καρέκλες ή πολυθρόνες, αλλά και υφάσματα από μαλλί και βαμβάκι ή κιλίμια της γιαγιάς.