ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

5 τιπς για να δείχνει το σπίτι σου πιο πολυτελές–Σαν να βγήκε από περιοδικό!


Ο χειμώνας έχει φέρει το κρύο για τα καλά στη ζωή μας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το περιβάλλον του σπιτιού σας πρέπει να παραμένει το ίδιο ψυχρό.

Μάλιστα, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πάρα πολύ από το χρόνο σας ή μια ολόκληρη περιουσία για να το καταφέρετε, αντιθέτως αρκεί να ανανεώσετε μερικές από τις γωνιές του και να του προσθέσετε την απαραίτητη ζεστασιά και γιορτινή διάθεση, δίνοντας του ταυτόχρονα μια αίσθηση πολυτέλειας.

Λεπτομέρειες στο design όπως για παράδειγμα φωτιστικά, στολίδια, μικρά κάδρα ή άλλα έργα τέχνης στα οποία ήδη έχετε επενδύσει, βάζα, ακόμα και δικά σας κοσμήματα ή λουλούδια από τον κήπο σας μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

  • «Ντύστε» έναν μικρό καναπέ στο χολ ή ένα παγκάκι με ενδιαφέροντα υφάσματα, ακόμα και faux γούνα και παίξτε με την τεχνική του layering προσθέτοντας ακόμα περισσότερα στοιχεία όπως μια βελούδινη κουβέρτα.
  • Για να αποκτήσει ακόμα περισσότερο στιλ, διπλώστε όλα αυτά τα υφάσματα και βάλτε τα το ένα πάνω στο άλλο, σαν να δημιουργείτε ένα στρώμα για το κάθισμα. Στερεώστε τα με φαρδιές λωρίδες υφάσματος, οι οποίες μπορεί να έχουν και εορταστικό print.
  • Στολίστε τη βιβλιοθήκη σας έξυπνα! Τοποθετήστε τα βιβλία κάθετα και οριζόντια σε μικρές στοίβες και έπειτα περάστε κορδέλες στα στολίδια που θα χρησιμοποιήσετε. Αντί να τα στερεώσετε με πινέζες, περάστε τις κορδέλες ανάμεσα στα βιβλία. Τοποθετήστε το πιο βαρύ βιβλίο στην κορυφή.
  • Χαρίστε στο τζάκι σας μια μοντέρνα πινελιά! Διακοσμήστε το με στοιχεία όπως το λουλούδι αμαρυλλίδα και όχι τα κλασικά πράσινα κλαδιά ελάτου. Προσθέστε ουδέτερα αντικείμενα γύρω τους, με διαφορετικό σχήμα, υλικό και μέγεθος και κάντε το πιο ενδιαφέρον decor mix. Ολοκληρώστε με ένα touch λάμψης, τα φωτάκια.
  • Γεμίστε τα κενά της κουζίνας ή του χολ με μια τριπλέτα χριστουγεννιάτικων δέντρων. Δεν αναφερόμαστε σε τρία ογκώδη έλατα, αλλά σε μικρά δεντράκια – ακόμα και αρωματικά φυτά όπως η λεβάντα - ή θάμνους. Στολίστε ένα από αυτά με φωτάκια ή προσθέστε γύρω τους γιρλάντα.