BEDROOM

Διακόσμησε τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι - 5 τρόποι


Με διακοσμητικές πινελιές, κάθε γωνιά του σπιτιού μπορεί να μεταμορφωθεί και το κάθε δωμάτιο να αναβαθμιστεί.

Ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους του σπιτιού, η κρεβατοκάμαρά μας μπορεί να αλλάξει θεαματικά, με ένα πολύ απλό τρόπο: αλλάζοντας ή γεμίζοντας τον χώρο, ακριβώς πάνω από το κρεβάτι. Αν θέλετε να δείτε διαφορά μπορείτε εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος να δείτε τον χώρο να γίνεται ακόμα πιο ζεστός, ακόμα πιο ενδιαφέρον. Με μια αφίσα, ένα ράφι, έναν πίνακα ζωγραφικής, με κουρτίνες ή με ένα παράθυρο, θα δείτε την κρεβατοκάμαρά σας... αλλιώς. Αρκεί να επιστρατεύσετε το καλό σας γούστο, την δημιουργικότητά σας, την έμπνευσή σας. Ο χώρος αποκτά άλλη αύρα, άλλη ενέργεια και εσείς ξεκινάτε και τελειώνετε την ημέρα σας με θετική σκέψη.

1) Διακοσμήστε τον χώρο πάνω από το κρεβάτι με κουρτίνες: Ο χώρος θα δείχνει πιο γεμάτος και θα δοθεί ένα touch πολυτέλειας. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε υφάσματα που θα ταιριάξουν με τα κλινοσκεπάσματα και αισθητικά θα υπάρχει συνάφεια.

 

 

2) Πίνακας ζωγραφικής: Αναβαθμίζει διακοσμητικά τον χώρο. Να είστε προσεκτικοί στην τοποθέτησή του για να είστε ασφαλείς κατά τη διάρκεια του ύπνου και να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.

 

 

3) Ταπετσαρία: Με αυτή μπορείτε να ντύσετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας. Τα στιλ ποικίλλουν. Το χρώμα της και το σχέδιό της μπορεί να πάει την διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σε άλλη διάσταση.

 

 

4) Ράφι: Εκεί μπορείτε να προσθέσετε ό,τι σας ευχαριστεί. Μπορεί να τοποθετήσετε ράφι για την διακόσμηση αλλά και για πιο χρηστικούς λόγους.

 

 

5) Παράθυρο: Το φυσικό φως είναι ζωοδότης ενέργεια για την κάθε σας ημέρα. Ένα παράθυρο πάνω από το κρεβάτι σας με ή χωρίς κουρτίνες μπορεί να αλλάξει εντελώς την αύρα του χώρου.