ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΙ ΤΟΝΟΙ

Rustic διακόσμηση στο σπίτι - 4 τρόποι να την εντάξεις όμορφα στο χώρο


Αν βρίσκεστε σε διαδικασία ανανέωσης του σπιτιού, τότε είναι η στιγμή να ξεφύγετε από τις τετριμμένες επιλογές και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Ένα στιλ διακόσμησης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μας κάνει να νιώθουμε θαλπωρή και ένα ξεχωριστό αίσθημα άνεσης, χαλάρωσης και ζεστασιάς. Ρουστίκ διακόσμηση.

Η ρουστίκ διακόσμηση προσπαθεί να εντάξει διακοσμητικά υλικά που έχουν προέλευση από τον παραδοσιακό αγροτικό πολιτισμό. Το κλασικό και παλιό ενώνονται σε έναν αρμονικό συνδυασμό. Ξύλο και πέτρα γήινοι τόνοι, χειροποίητα έπιπλα και υφάσματα, μεταλλικά αντικείμενα, οικολογικό αποτέλεσμα, παραδοσιακό στιλ.

Η rustic διακόσμηση μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο και μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο. Το εν λόγω στιλ διακόσμησης μπορεί πια με σύγχρονο τρόπο και φρέσκια ματιά να ενταχθεί στον χώρο μας και τον χειμώνα κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις. Πράσινο, καφέ, μπεζ, κρεμ οι αποχρώσεις που κυριαρχούν.

Μπορείτε εναλλακτικά, σε λευκό φόντο να εντάξετε ξύλινα έπιπλα. Ξεχωρίζουν, επίσης, τα έπιπλα με μεταλλικές λεπτομέρειες (αντικείμενα από κασσίτερο, ορείχαλκο, σίδερο). Σκουριασμένα έπιπλα. Χειροποίητα ριχτάρια στον καναπέ, τζάκι φτιαγμένο από υλικά όπως πέτρα και τούβλα. Φλοκάτες, χαλιά με αίσθηση παλαιότητας. Ένα ακόμα θεμέλιο της rustic διακόσμησης είναι τα ξύλινα πατώματα που αποπνέουν μια ιδιαίτερη αίσθηση ζεστασιάς. Το παλιό με μια σύγχρονη ματιά γίνεται καινούριο και η αξία του ανεβαίνει.

Rustic διακόσμηση μπορούμε να εντάξουμε σε όλους τους χώρους του σπιτιού: στο σαλόνι, στην κουζίνα, στην τραπεζαρία. Ενόψει γιορτών, τι καλύτερο από το να εντάξετε στοιχεία της στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού κάνοντάς το πιο ζεστό.

1) Rustic διακόσμηση στο σαλόνι:

 

 

 

 

2) Rustic διακόσμηση στην κουζίνα

 

 

3) Rustic διακόσμηση στο μπάνιο

 

 

 

 

4) Rustic διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα