Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι δείχνει το σπίτι του στο Instagram -Κατάλευκο, χουχουλιάρικο  | 0 bovary.gr
Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι δείχνει το σπίτι του στο Instagram -Κατάλευκο, χουχουλιάρικο | 0 bovary.gr
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι δείχνει το σπίτι του στο Instagram -Κατάλευκο, χουχουλιάρικο


Πώς είναι το σπίτι της συντρόφου του Πρίγκιπα Χάρι;

Αν το σπίτι μας μπορεί να καθρεπτίσει τον εσωτερικό μας κόσμο, τότε το σπίτι της συντρόφου του Πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, εκφράζει έναν άνθρωπο ρομαντικό, οργανωτικό, που αγαπά την ζεστασιά και την ηρεμία. H Mέγκαν Μαρκλ βρέθηκε κυριολεκτικά στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (για την ακρίβεια, μόλις έγινε γνωστή η σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι, αν και δεν έχει έρθει επιβεβαίωση της σχέσης από την πλευρά της). Απόδειξη; Η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του δράματος Suits έφτασε πολύ γρήγορα στην κορυφή της λίστας με τις 10 πιο δημοφιλείς ηθοποιούς που αναζήτησαν οι χρήστες της Google το 2016.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά καιρούς έχει αποκαλύψει την εικόνα εσωτερικών χώρων του σπιτιού της. Η Μέγκαν Μάρκλ αγαπά την καλή ζωή: τα ταξίδια, το φαγητό, την μόδα, την ομορφιά. To σπίτι της, ζεστά διακοσμημένο είναι το προσωπικό της καταφύγιο. Χώροι καλόγουστοι, με γήινες αποχρώσεις, που αποπνέουν θαλπωρή.

Η Μέγκαν Μαρκλ αγαπά να αγοράζει λουλούδια για να διακοσμεί το σπίτι, το layering και τα μινιμαλιστικά στοιχεία είναι έντονα. Οι αγαπημένοι της τετράποδοι φίλοι, οικοδεσπότες του σπιτιού της που με αγάπη έχει διακοσμήσει. Λευκό, καφέ, γκρι, παστέλ χρώματα. Ριχτάρια, μεγάλα μαξιλάρια, ιδιαίτερα διακοσμητικά. Πάρτε μια γεύση από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

 

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Jun 19, 2015 at 3:12pm PDT

 

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on May 9, 2016 at 7:18am PDT

 

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on May 29, 2016 at 5:55pm PDT

 

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on May 31, 2016 at 9:46pm PDT

 

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Apr 14, 2016 at 10:06pm PDT