cliqueimg.com
cliqueimg.com
ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Ρομαντική διακόσμηση στο σπίτι του Αγίου Βαλεντίνου- Ιδέες για να γιορτάσετε


Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ανυπομονείτε να γιορτάσετε τον έρωτα μαζί με το άλλο σας μισό.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 14 Φεβρουαρίου προσπαθείτε να βρείτε την πιο όμορφη ιδέα, για να εκφράσετε την αγάπη σας: κομψά ρούχα, ακριβά αξεσουάρ, σέξι εσώρουχα, ένα δείπνο σε ακριβό εστιατόριο, κόκκινες κάρτες με αφιερώσεις ή ακόμα και ένα εισιτήριο για κάποιον προορισμό.

Αυτό που ίσως να μην σας πέρασε από το μυαλό ποτέ είναι η διακόσμηση του σπιτιού, προσαρμοσμένη στα μέτρα της γιορτής!

Οχι, δεν θα σας προτείνουμε να αγοράσετε δεκάδες τριαντάφυλλα και να σκορπίσετε τα ροδοπέταλα από άκρη σε άκρη στο πάτωμα ούτε να κρεμάσετε ροζ φιόγκους, αλλά να κάνετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας άκρως ερωτική και ρομαντική, εντυπωσιάζοντας τον καλό σας με την αγάπη σας και ετοιμάζοντας του μια αξέχαστη βραδιά.

Μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

  • Ενεργοποιήστε όλες σας τις αισθήσεις

Οπως είπαμε και παραπάνω, δεν χρειάζεται να στρώσετε το σπίτι και το κρεβάτι σας με ροδοπέταλα για να ενεργοποιήσετε τις αισθήσεις του συντρόφου σας και να τον διεγείρετε. Καθαρίστε και τακτοποιήστε το χώρο, ανάψτε το αγαπημένο σας αρωματικό κερί και «ντύστε» τον καναπέ με ένα γούνινο ή μάλλινο ριχτάρι.

mydomaine.com
mydomaine.com
  • Απομακρύνετε οτιδήποτε σας αποσπάει την προσοχή

Φανταστείτε να προσπαθείτε να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας και στο backround να παίζει η μουσική από ένα ξεχασμένο ραδιοφωνικό σταθμό ή μια ενημερωτική εκπομπή στην τηλεόραση. Απενεργοποιήστε τις συσκευές, ακόμα και το κινητό και αφεθείτε στη μαγεία των κεριών. Σημαντικό ρόλο παίζει και η γενικότερη εικόνα όχι μόνο ο ήχος. Μην αφήσετε άπλυτα πιάτα ή πεταμένα ρούχα. Ολα αυτά θα σας προκαλέσουν άγχος.

  • Φρεσκάρετε τα σεντόνια σας

Ξεχάστε τα κόκκινα, μαύρα ή άνιμαλ πριντ σεντόνια που κάποτε στρώνατε στο κρεβάτι σας, όταν περιμένατε το σύντροφο σας. Οσο πιο απλά και καθαρά, τόσο πιο άνετα και σέξι. 

 

shutterstock
shutterstock
  • Στολίστε το χώρο με απλά λουλούδια

Τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα και τα ογκώδη μπουκέτα λουλουδιών αποτελούν παρελθόν. Προτιμήστε απλά, φρέσκες χρωματιστές και ζωηρές αμαρυλλίδες.

pinterest
pinterest
  • Γεμίστε την μπανιέρα με καυτό νερό

Αγοράστε προϊόντα περιποίησης και ευεξίας, όπως ακριβώς αυτά που χρησιμοποιούν στα σπα και ετοιμάστε το χώρο του μπάνιου με τον κατάλληλο και πιο ρομαντικό τρόπο. Αφήστε το καυτό νερό να γεμίσει την μπανιέρα, αρωματίστε το με έλαια και άλατα, ανάψτε κεριά και οδηγήστε εκεί τον σύντροφο σας με ένα ποτήρι κρασί.

mydomaine.com
mydomaine.com
  • Βάλτε τα μπουρνούζια σε εμφανές σημείο

Ολα είναι θέμα διάθεσης και προδιάθεσης! Για να τον υποψιάσετε πως θα ακολουθήσει μια απολαυστική εμπειρία με τους δυο σας στην μπανιέρα, τοποθετήστε τα μπουρνούζια ή τις πετσέτες σε εμφανές σημείο στο μπάνιο και προτιμήστε το λευκό χρώμα που παραπέμπει σε ξενοδοχείο. 

mydomaine.com
mydomaine.com
  • Κρεμάστε προκλητικά έργα τέχνης

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Καιρός να το εκμεταλλευτείτε και να κρεμάσετε στον τοίχο στην κρεβατοκάμαρα έναν πίνακα με ερωτικό υπονοούμενο, που θα τον «ανάψει» και θα τον ρίξει στο κρεβάτι. Μια ασπρόμαυρη εικόνα είναι ασφαλής και στιλάτη επιλογή.

mydomaine.com
mydomaine.com
  • Ανάψτε το τζάκι και απολαύστε τη ζεστασιά του

Μπορεί να μην το ανάψατε όλο το χειμώνα γιατί το θεωρούσατε μπελά, όμως ο Αγιος Βαλεντίνος θέλει τη ζεστασιά του και δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από τους δυο σας αγκαλιά δίπλα στο τζάκι. Χρησιμοποιήστε μεγάλα, αφράτα μαξιλάρια που θα σας παρέχουν άνεση.

shutterstock
shutterstock
  • Χαμηλώστε τα φώτα

Κλασικό τιπ αλλά αποτελεσματικό! Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να αισθανθεί ρομαντικά, όταν βρίσκεται σε χώρο τόσο έντοντα φωτισμένο, σαν να πρόκειται για ιατρείο. Σβήστε τα μεγάλα φώτα στους χώρους και περιοριστείτε στα σποτάκια ή τα φωτιστικά δαπέδου. 

mydomaine.com
mydomaine.com