Instagram gingerphotographyinc
Instagram gingerphotographyinc
02|03|2017 14:23
SHARE
ΟΑΣΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Η πολυτελής έπαυλη του Tommy Hilfiger στη Φλόριντα ξεχωρίζει -Γεμάτη χρώμα, τελείως funky


Αν πιστεύατε ότι το ρετιρέ του διάσημου σχεδιαστή Tommy Hilfiger στο Μανχάταν ήταν ένα κόσμημα, θα πάθετε πλάκα με την παραθαλάσσια σέξι έπαυλη του στο Γκόλντεν Μπιτς της Φλόριντα!

Πρόκειται για μια υπερπολυτελή πολύχρωμη έπαυλη με μοντέρνα αισθητική, η οποία σχεδιάστηκε από το γνωστό interior designer Μάρτιν Λόρενς Βουλάρντ.

Το ακίνητο εκτείνεται σε μια ιδιωτική παραλία στην οδό Ocean Boulevard, σε μια περιοχή όπου και άλλοι διάσημοι διαθέτουν σπίτια που μοιάζουν με παλάτια.

Η έπαυλη διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια και τα χρώματα που κυριαρχούν στην επένδυση είναι το λευκό, το μπλε και το κόκκινο, χρώματα που χαρακτηρίζουν το label του διάσημου σχεδιαστή.

Ομως η φαντασία του interior designer δεν σταμάτησε εκεί. Σε ορισμένα από τα μπάνια υπάρχουν μέχρι και ταπετσαρίες τοίχου που απεικονίζουν φρούτα σε πολλά χρώματα.

Η διακόσμηση της στηρίχτηκε στη μεγάλη συλλογή από έργα τέχνης που διαθέτουν ο Tommy Hilfiger και η σύζυγος του Dee, σε ένα χώρο εμπνευσμένο από τις δεκαετίες του '60 και του '70.

Μετά από τέσσερα χρόνια διαμονής στη μοντέρνα έπαυλή τους στο Μαϊάμι, ο Αμερικανός σχεδιαστής Tommy Hilfiger και η σύζυγός του αποφάσισαν να πουλήσουν αυτή την υπέροχη όαση αξίας $27.5 εκατομμυρίων.