Instagram /hm_home
Instagram /hm_home
04|04|2017 09:13
SHARE
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

6 θηλυκές πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σου


Μπορεί στα σπίτια των αντρών να συναντά κανείς το ιντάστριαλ στιλ και χρώματα όπως το σκούρο μπλε, το γκρι, το μαύρο και το λευκό, ωστόσο η θηλυκή πλευρά της διακόσμησης διαφέρει κατά πολύ από αυτήν την εικόνα.

Η άνοιξη φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και σας δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείτε με τους συνδυασμούς και να προσθέσετε τις δικές σας ξεχωριστές πινελιές, που θα ταιριάζουν στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας και θα σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα, ενώ παράλληλα θα εκφράσετε τη θηλυκότητα σας με ένα πολύ δημιουργικό τρόπο.

Από διακοσμητικά μαξιλάρια μέχρι τα σεντόνια της κρεβατοκάμαρας και τις κουρτίνες του μπάνιου ακολουθούν μερικές μοντέρνες, κλασικές και κομψές ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά, για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

  • Ροζ. Το χρώμα που συμβολίζει την τρυφερότητα, την παιδικότητα και την αθωότητα κάθε γυναίκας. Ενας καναπές σε αυτό το χρώμα προσθέτει μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας και θυμίζει το στιλ μιας Παριζιάνας.
shutterstock
shutterstock
  • Αν αναζητάτε το ιδανικό χρώμα για την κουζίνα σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παστέλ ροζ που θα δώσε ένα κάντρι ύφος στο χώρο ή ένα έντονο και φωτεινό ροζ, που θα την κάνει πιο κοριτσίστικη ή ακόμα ένα ζωηρό φούξια. Μην περιοριστείτε όμως μόνο στους τοίχους. Βάλτε τα χρώματα αυτά στο τραπέζι, τις καρέκλες, τα ντουλάπια, τα κουζινικά. Συνδυάστε τα χρώματα αυτά με λευκό, με ξύλο, με χρυσό ή ακόμα και με παιχνιδιάρικες ταπετσαρίες.

 

 

shutterstock
shutterstock
shutterstock
shutterstock
shutterstock
shutterstock
  • Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους χώρους του σπιτιού σας, ο οποίος πέρα από τις ανάγκες σας θα πρέπει να σας χαλαρώνει και να σας φτιάχνει τη διάθεση. Αν είναι ολόλευκο και σας φαίνεται αρκετά αδιάφορο, μπορείτε να το κάνετε πιο γκέρλι, βάζοντας κουρτίνες, χαλάκια, πετσέτες, θήκες και άλλα αξεσουάρ σε ροζ απόχρωση.
Pinterest
Pinterest
  • Αλλάξτε τα σεντόνια της κρεβατοκάμαρας σας και δώστε μια χαλαρωτική, αλλά και ρομαντική διάθεση και αύρα στο χώρο σας. Συνδυάστε το απαλό ροζ με λευκό ή μπεζ και μεταλλικά διακοσμητικά αξεσουάρ. Κρεμάστε στους τοίχους σας ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή βίντατζ κάδρα. Φέρτε τη φύση ένα βήμα πιο κοντά σας με φρέσκα λουλούδια ή φυτά εσωτερικού χώρου.

 

 

 

 

 

 

shutterstock
shutterstock
  • Μια εξίσου σικ και στάιλις πρόταση αποτελούν τα φλοράλ σεντόνια σε παστέλ αποχρώσεις ή τα σεντόνια με κεντήματα.

 

 

 

 

  • Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε τα θηλυκά στοιχεία στη διακόσμηση του γραφείου σας, για να το κάνετε ακόμα πιο ευχάριστο για τις ώρες που εργάζεστε, αν αυτό βέβαια βρίσκεται μέσα στο χώρο του σπιτιού σας. Επενδύστε σε αξεσουάρ γραφείου, καρέκλες, φωτιστικά και κορνίζες με ροζ χρώμα, τοποθετήσετε επάνω του λουλούδια και περιοδικά ή αγαπημένα σας βιβλία.