Pinterest
Pinterest
05|04|2017 11:19
SHARE
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ ΧΩΡΟΙ

Boho διακόσμηση στο σπίτι -Δες όσους το τόλμησαν και πάρε ιδέες


Πολύπλοκο, έντονο σε χρωματισμούς και μοτίβα. Το μποέμιαν σικ στιλ μπορεί να υιοθετηθεί σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Ενόψει του καλοκαιριού σας δίνεται η ευκαιρία για ανανέωση και τι καλύτερο από το να κάνετε την αρχή με το ίδιο σας το σπίτι, για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που θα σας φτιάχνει πραγματικά τη διάθεση και τη μέρα.

Τολμήστε αυτή την αλλαγή στο χώρο σας, βάφοντας τους τοίχους με ένα ψημένο πορτοκαλί ή αποχρώσεις του πράσινου ή της θάλασσας και να προσθέστε κουρτίνες μονόχρωμες ή εμπριμέ. Το σκηνικό θα σας θυμίσει μεξικάνικη αγορά.

Για να χαρίσετε στο χώρο σας μια παραδοσιακή αισθητική, τοποθετείστε ένα χειροποίητο κασμίρ χαλί στο σαλόνι σας ή το χολ του σπιτιού.

Οι αποχρώσεις των επίπλων παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο. Προτιμήστε το σκούρο καφέ χρώμα για τα τραπέζια και τις βιβλιοθήκες σας, αλλά σπάστε τη μονοτονία αυτή, για παράδειγμα με έναν καναπέ σε πράσινο ή μπλε χρώμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζητήστε παλιά αντικείμενα τα οποία θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο μποέμιαν στιλ και φέρτε τη φύση ένα βήμα πιο κοντά σας με με φυτά εσωτερικού χώρου.

Προτιμήστε φωτεινά μαξιλάρια που προσδίδουν μια μπόχο πινελιά σε ένα ουδέτερο δωμάτιο.

Αλλάξτε το λουκ της μίνιμαλ κρεβατοκάμαρας σας με διάφορα υφάσματα και παίξτε με το συνδυασμό μοτίβων. Προσθέστε και σε αυτή φυτά είτε κρεμαστά από τους τοίχους είτε σε γλάστρα ή βάζο ή κρεμάστε ένα πολύχρωμο χαλι πίσω από το προσκέφαλο του κρεβατιού.

Δημιουργήσετε μία μοντέρνα indie διακόσμηση στους τοίχους σας κάνοντας μια μίξη του παλιού με το νέο, συγκεκριμένα φέρνοντας και πάλι στην επιφάνεια παλιά αντικείμενα, όπως κάδρα, καθρέφτες, ακόμα και κιθάρες ή αναβαθμίστε ένα σοφιστικέ δωμάτιο που η διακόσμηση του βασίζεται στο λευκό και το μαύρο, βάζοντας μικρές μποέμιαν πινελιές σε αυτό.

Αντικαταστήστε το κλασικό πουφ του σαλονιού σας με κρεμαστές καρέκλες ή μεγάλες μαξιλάρες επάνω στο χαλί.